Trimedar s.r.o. | Tiskovky.info

Trimedar s.r.o.

Poslední vydané tiskové zprávy

Reinhold Messner otevírá páté muzeum v Jižním Tyrolsku

Extrémní horolezec Reinhold Messner je snad nejznámějším Jihotyrolanem. V současné době už neleze po horách, ale jeho hlavním zájmem je jeho muzejní projekt MMM = Messner Mountain Museum. V červenci otevírá již páté muzeum v Jižním Tyrolsku v rámci tohoto projektu.

Festival chutí Jižního Tyrolska 2011

Jihotyrolská kuchyně je plná těch nejkvalitnějších produktů, z nichž tu dokážou vykouzlit na plotně opravdu chutná jídla. Jižní Tyrolsko si totiž vzalo to nejlepší z rakouské a italské kuchyně, přičemž výsledkem je lahodná kombinace chutí. A právě kvalitu a chuť místních produktů oslavuje Festival chutí Jižního Tyrolska.

Ochutnejte chřest a víno v Jižním Tyrolsku

V Jižním Tyrolsku začíná jaro díky středomořskému klimatu dříve než jinde. Můžete se tu radovat z prvních jarních paprsků… navíc s pohledem na okolní zasněžené hory. Nechte se pozvat k jarní ochutnávce severoitalské pohostinnosti, jihotyrolských dobrot a kvalitních vín.

Rodinná dovolená v Jižním Tyrolsku

Největší lyžařská síť světa Dolomiti Superski je více než přátelská k rodinám s dětmi a nabízí jim výhodné lyžování. O děti tu bude skvěle postaráno a zalyžují si zdarma.

Jihotyrolský Ötzi letos oslaví 20. narozeniny

Znáte ledového muže Ötziho? Zmrzlého muže nalezeného již před 20 lety na italském ledovci Schnalstal/Val Senales zná svět již celých 20 let. Letos 19. září oslaví již své 20 narozeniny.

Poslední tiskové konference