PARCO Consulting s.r.o. | Tiskovky.info

Informace o zdroji

PARCO Consulting s.r.o.

Vydané tiskové zprávy

Ministerstvo chce teplárnám kompenzovat emisní povolenky. Lidé si tak za teplo zaplatí dvakrát!

Stát chce teplárnám zčásti kompenzovat peníze za emisní povolenky do doby, než přejdou z uhlí na ekologičtější druhy paliv. S plánem, jak zabránit krachům tepláren, přišlo ministerstvo průmyslu a obchodu. MPO chce částečně sanovat provoz tepláren, které nedokázali od roku 2005, kdy byl Evropskou unií jako první zaveden velký systém pro obchodování s emisemi skleníkových plynů, inovovat své investiční strategie a začít s obnovou svých provozů na ekologičtější alternativní zdroje.

Whalebone Home Office Security pokrývá bezpečnost domácích Wi-Fi

Společnost Whalebone, přední poskytovatel ochrany firemních zařízení a dat na síťové úrovni, oznámila uvedení aplikace Home Office Security pro organizace a firemní klienty, kteří chtějí zabezpečit svá data při práci zaměstnanců na mimofiremních Wi-Fi sítích.

Mezinárodní cena GOLDEN BLOT ocení hrdiny boje s koronavirem

Nadační fond ve spolupráci s občanským sdružením GOLDEN BLOT představuje projekt Mezinárodní ceny GOLDEN BLOT, která bude udílena jako prestižní poděkování pro vybrané osobnosti z řady profesí, od zdravotníků, občanských a společenských složek, až po veřejné činitele, kteří se mimořádně vyznamenali v boji s nemocí Covid-19.

Novým ředitelem INVENTI je Petr Háka

Novým generálním ředitelem technologické a konzultační softwarové společnosti INVENTI se od 1. prosince 2020 stane Petr Háka, jeden ze spolumajitelů. Ve funkci vystřídá Jana Kašturu, který vedl firmu 9 let a nově se soustředí na akceleraci obchodních aktivit.

Y Soft slaví 20 let inovací na trhu

Společnost Y Soft Corporation a.s., přední poskytovatel podnikových workflow řešení, dnes zahájila oslavy 20. výročí založení firmy spuštěním speciální webové stránky k připomenutí historie společnosti. Y Soft založili v roce 2000 dva studenti. Současný výkonný ředitel Václav Muchna a Martin de Martini, nynější CIO. Společnost je jedním z předních světových poskytovatelů správy tiskových služeb.

YSoft SAFEQ nyní podporuje Microsoft Universal Print

Služby správy tisku YSoft SAFEQ Cloud ™ (YSoft SAFEQ CloudPro™ and YSoft SAFEQ Breeze™) jsou plně integrovány s nástrojem Universal Print společnosti Microsoft. Oznámil to dnes přední poskytovatel firemních workflow řešení - technologická společnost Y Soft. Plná integrace se týká i nástroje YSoft SAFEQ, který je firmám poskytován v podobě on-premise.

YSoft OMNI okamžitě a bezpečně připojí tiskárnu ke službě Universal Print od Microsoft

Společnost Y Soft, přední poskytovatel firemních workflow řešení, dnes představila novou rodinu produktů na bázi cloud/edge computingu s názvem YSoft OMNI Series™ , skládající se ze služeb YSoft OMNI Bridge ™ a YSoft OMNI Apps ™, z níž první uvedenou aplikací je YSoft OMNI UP365™, která společně s YSoft OMNI Bridge dokáže propojit jakoukoliv síťovou tiskárnu či multifunkční zařízení se službou Universal Print s nízkými náklady a bez potřeby implementace systému správy tisku.

YSoft SAFEQ Cloud: Y Soft představuje novou rodinu tiskových služeb na bázi cloudu

Společnost Y Soft, přední poskytovatel firemních workflow řešení, dnes představila novou rodinu nástrojů pro řízení a správu tisku a poskytování hostované infrastruktury na bázi cloudu. Y Soft od nových služeb očekává snížení nákladů na IT zdroje při zachování dostatečně robustních tiskových nástrojů.

Y Soft nově nabízí nástroj SafeQ s garancí přechodu do cloudu

Společnost Y Soft® Corporation, globální poskytovatel podnikových workflow řešení, dnes představil Program garance cloudu, který zákazníkům zajišťuje jejich investice do tiskové infrastruktury při přechodu na cloud.

Pokračující růst Y Softu podpoří posílení managementu na strategických pozicích

Brno, Česká republika; Dallas, USA – 5. 11. 2019 – V návaznosti na zprávu o rekordních hospodářských výsledcích v posledním fiskálním období oznamuje společnost Y Soft® Corporation příchod dvou strategických posil TOP managementu. Posílením vedení Y Soft směřuje k dalšímu silnému obchodnímu růstu.

Malé a střední podniky upřednostňují správu tisku v cloudu s řešením Edge Computing

Brno, Česká republika a Dallas, USA - 3. září 2019 - Společnost Y Soft® Corporation dnes zveřejnila výsledky nezávislého celosvětového průzkumu, který zkoumal preference malých a středních podniků (SMB) v oblasti technologií cloudu a správy tisku založené na využití cloudových služeb.

5 hrozeb, na které si dát pozor při cestování autem v horku

Horké letní počasí se podepisuje každý rok na růstu počtu nehod se zraněním či smrtí. Rychlejší nástup únavy, snížená pozornost, ale i nedostatky materiálů a povrchu silnic stojí často za úmrtími na silnicích. EABS proto zveřejňuje tipy, na co si dát při letním cestování pozor:

Y Soft Ventures spouští investiční platformu Y Soft Ventures II a oznamuje první investici

Y Soft Ventures, venture kapitálová platforma spadající pod Y Soft® Corporation, dnes oznámila spuštění společnosti Y Soft Ventures II, jejímž prostřednictvím poskytne finanční podporu a mentoring B2B start-upům zaměřeným na oblast Internetu věcí (IoT) a jiného hardware, zejména pak na Industry 4.0, Smart City a Smart Office. Jde v pořadí o druhou investiční platformu od vzniku Y Soft Ventures v roce 2014.

Y Soft spouští YSoft Clerbo – HR nástroj pro komplexní správu procesu Pre- a Onboardingu

Společnost Y Soft Corporation, přední poskytovatel podnikových řešení pro chytré kanceláře, dnes oznámila spuštění služby YSoft Clerbo, která představuje komplexní řešení správy procesu před a po nástupu nových zaměstnanců do firmy. Nástroj pomůže organizacím ke zvýšení loajality nových zaměstnanců a jejich produktivity od začátku vstupu do firmy.