PARCO Consulting s.r.o. | Tiskovky.info

Informace o zdroji

PARCO Consulting s.r.o.

Poslední vydané tiskové zprávy

Ministerstvo chce teplárnám kompenzovat emisní povolenky. Lidé si tak za teplo zaplatí dvakrát!

Stát chce teplárnám zčásti kompenzovat peníze za emisní povolenky do doby, než přejdou z uhlí na ekologičtější druhy paliv. S plánem, jak zabránit krachům tepláren, přišlo ministerstvo průmyslu a obchodu. MPO chce částečně sanovat provoz tepláren, které nedokázali od roku 2005, kdy byl Evropskou unií jako první zaveden velký systém pro obchodování s emisemi skleníkových plynů, inovovat své investiční strategie a začít s obnovou svých provozů na ekologičtější alternativní zdroje.

Whalebone Home Office Security pokrývá bezpečnost domácích Wi-Fi

Společnost Whalebone, přední poskytovatel ochrany firemních zařízení a dat na síťové úrovni, oznámila uvedení aplikace Home Office Security pro organizace a firemní klienty, kteří chtějí zabezpečit svá data při práci zaměstnanců na mimofiremních Wi-Fi sítích.

Mezinárodní cena GOLDEN BLOT ocení hrdiny boje s koronavirem

Nadační fond ve spolupráci s občanským sdružením GOLDEN BLOT představuje projekt Mezinárodní ceny GOLDEN BLOT, která bude udílena jako prestižní poděkování pro vybrané osobnosti z řady profesí, od zdravotníků, občanských a společenských složek, až po veřejné činitele, kteří se mimořádně vyznamenali v boji s nemocí Covid-19.

Novým ředitelem INVENTI je Petr Háka

Novým generálním ředitelem technologické a konzultační softwarové společnosti INVENTI se od 1. prosince 2020 stane Petr Háka, jeden ze spolumajitelů. Ve funkci vystřídá Jana Kašturu, který vedl firmu 9 let a nově se soustředí na akceleraci obchodních aktivit.

Y Soft slaví 20 let inovací na trhu

Společnost Y Soft Corporation a.s., přední poskytovatel podnikových workflow řešení, dnes zahájila oslavy 20. výročí založení firmy spuštěním speciální webové stránky k připomenutí historie společnosti. Y Soft založili v roce 2000 dva studenti. Současný výkonný ředitel Václav Muchna a Martin de Martini, nynější CIO. Společnost je jedním z předních světových poskytovatelů správy tiskových služeb.

Poslední tiskové konference