PARCO Consulting s.r.o. | Tiskovky.info

PARCO Consulting s.r.o.

Poslední vydané tiskové zprávy

Pokračující růst Y Softu podpoří posílení managementu na strategických pozicích

Brno, Česká republika; Dallas, USA – 5. 11. 2019 – V návaznosti na zprávu o rekordních hospodářských výsledcích v posledním fiskálním období oznamuje společnost Y Soft® Corporation příchod dvou strategických posil TOP managementu. Posílením vedení Y Soft směřuje k dalšímu silnému obchodnímu růstu.

Malé a střední podniky upřednostňují správu tisku v cloudu s řešením Edge Computing

Brno, Česká republika a Dallas, USA - 3. září 2019 - Společnost Y Soft® Corporation dnes zveřejnila výsledky nezávislého celosvětového průzkumu, který zkoumal preference malých a středních podniků (SMB) v oblasti technologií cloudu a správy tisku založené na využití cloudových služeb.

5 hrozeb, na které si dát pozor při cestování autem v horku

Horké letní počasí se podepisuje každý rok na růstu počtu nehod se zraněním či smrtí. Rychlejší nástup únavy, snížená pozornost, ale i nedostatky materiálů a povrchu silnic stojí často za úmrtími na silnicích. EABS proto zveřejňuje tipy, na co si dát při letním cestování pozor:

Y Soft Ventures spouští investiční platformu Y Soft Ventures II a oznamuje první investici

Y Soft Ventures, venture kapitálová platforma spadající pod Y Soft® Corporation, dnes oznámila spuštění společnosti Y Soft Ventures II, jejímž prostřednictvím poskytne finanční podporu a mentoring B2B start-upům zaměřeným na oblast Internetu věcí (IoT) a jiného hardware, zejména pak na Industry 4.0, Smart City a Smart Office. Jde v pořadí o druhou investiční platformu od vzniku Y Soft Ventures v roce 2014.

Y Soft spouští YSoft Clerbo – HR nástroj pro komplexní správu procesu Pre- a Onboardingu

Společnost Y Soft Corporation, přední poskytovatel podnikových řešení pro chytré kanceláře, dnes oznámila spuštění služby YSoft Clerbo, která představuje komplexní řešení správy procesu před a po nástupu nových zaměstnanců do firmy. Nástroj pomůže organizacím ke zvýšení loajality nových zaměstnanců a jejich produktivity od začátku vstupu do firmy.

Poslední tiskové konference