bab.la GmbH | Tiskovky.info

bab.la GmbH

Poslední vydané tiskové zprávy

Objev nejoblíbenější jazyky se soutěží bab.la Language World Cup 2013

(Hamburk, 18. října 2013) Jazykový portál bab.la a jazykový blog Lexiophiles tímto chtějí oznámit finální výsledky a celkové pořadí jazyků v soutěži bab.la Language World Cup 2013. Soutěž začala 16. září a trvala téměř 5 týdnů, kdy proti sobě přátelsky soupeřily vždy 2 jazyky z celkového počtu 32 jazyků. S úžasným celkovým počtem 77 571 hlasů od našich uživatelů je pro portál bab.la potěšením představit nejvíce oblíbené jazyky na světě.

Portál bab.la a blog Lexiophiles vyhlašují výsledky soutěže o 100 největších jazykových nadšenců roku 2012

(Hamburk, 31. května 2012) Jazykový portál bab.la a jazykový blog Lexiophiles dnes vyhlašují výsledky soutěže o 100 největších jazykových nadšenců roku 2012. Je to pravděpodobně nejrozsáhlejší soutěž svého druhu – obdrželi jsme 935 nominací (o 26 % více než minulý rok) a skoro 30 000 hlasů.

Portál bab.la a blog Lexiophiles dnes zahajují soutěž o 100 největších jazykových nadšenců roku 2012!

Jazykový portál bab.la a jazykový blog Lexiophiles vyhlašují soutěž o 100 největších jazykových nadšenců roku 2012. Je to pravděpodobně nejrozsáhlejší jazyková soutěž tohoto druhu a letos slaví páté výročí. Od svého spuštění v roce 2008 neustále roste: Loni přilákala přes 700 soutěžících, kteří celkem získali více než 45 000 hlasů.

Cizí jazyky zábavně – na jazykovém portálu bab.la!

Interaktivní jazykový portál bab.la dnes spouští své české stránky a představuje velký překladový anglický on-line slovník. Čeština je již 21. řečí, kterou se na portálu bab.la domluvíte!

Poslední tiskové konference