Petra Dolanská | Tiskovky.info

Petra Dolanská

Poslední vydané tiskové zprávy

Dny evropského dědictví v Dubé

Kde rostl chmel s vůní česneku? Víte, že i Kokořínsko bývalo dříve chmelařskou oblastí a že v Dubé a jejím okolí se pěstoval takzvaný Dubský zeleňák, který byl typický právě svou česnekovou vůní? Pokud je pro vás tahle informace nová a chtěli byste se dozvědět i další zajímavosti ohledně pěstování chmele na Kokořínsku, přijeďte se již tuto sobotu (10.9.) podívat do Dubé u České Lípy. Město Dubá ve spolupráci s mnoha různými spolky a kluby, které ve městě fungují, připravilo návštěvníkům netradiční lahůdku v podobě „sušárenského happeningu“, jak je nazván doprovodný program u dubské sušárny chmele a několika dalších zpřístupněných objektů, které budou otevřeny téměř celý den.

Spisovatelka Monika Maratová bude hostem Klubu sběratelů autogramů

Spisovatelka Monika Maratová, autorka thrilleru z prostředí armádních speciálních sil Smrtící odkaz, bude jedním z hostů blížícího se setkání Klubu sběratelů autogramů. To se uskuteční v sobotu 19. března od 10 hodin v sídle ČSVTS na Novotného lávce 5, v Praze 1. (sál 217).

Kniha Smrtící odkaz mezi nejprodávanější českou beletrií

Nakladatelství XYZ, s.r.o. uvedlo na trh první český thriller, ve kterém se do prostředí mezinárodního zločinu prolíná prostředí vládní letky i prostějovských speciálních sil. Kniha Smrtící odkaz, autorky Moniky Maratové je dramatickým příběhem člověka, do jehož života vtrhl s ničivostí laviny organizovaný zločin. Kniha byla před koncem roku jedním z nejprodávanějších českých titulů na serveru popron.cz.

Smrtící odkaz mezi nejprodávanější českou beletrií

Nakladatelství XYZ, s.r.o. uvedlo na trh první český thriller, ve kterém se do prostředí mezinárodního zločinu prolíná prostředí vládní letky i prostějovských speciálních sil. Kniha Smrtící odkaz, autorky Moniky Maratové, je dramatickým příběhem člověka, do jehož života vtrhl s ničivostí laviny organizovaný zločin. Kniha byla před koncem roku jedním z nejprodávanějších českých titulů na serveru popron.cz.

Poslední tiskové konference