E-centrum | Tiskovky.info

E-centrum

Poslední vydané tiskové zprávy

Metropolitní spořitelní družstvo otevírá pobočku v Hradci Králové

Metropolitní spořitelní družstvo otevírá v pondělí 2. dubna v Hradci Králové svou další pobočku. Pokračuje tak v plánovaném rozšiřování pobočkové sítě, které je reakcí na dlouhodobě se zvyšující zájem klientů i pozitivní ekonomické výsledky družstva.

Kampaň proti chudobě s AELIA Duty Free

V období od 12. dubna do 13. května může každý zákazník Duty Free obchodů AELIA na obou terminálech Letiště Praha přispět na dobrou věc. Společnost AELIA se spojila s organizacemi Člověk v tísni a Charita Česká republika a podpořila sbírku na pomoc těm nejpotřebnějším z rozvojových zemí v Africe a v Asii.

Costa Coffee otevírá kavárnu v ostravské Nové Karolině

Největší evropský kavárenský řetězec Costa Coffee otevírá ve čtvrtek 22. března svou první kavárnu na Moravě. Dvacátá první kavárna Costa v České republice přivítá své hosty v novém ostravském obchodním centru Forum Nová Karolina. Na oslavu otevření nové kavárny čeká na zákazníky dárek - akce 1+1 káva zdarma – a to až do neděle 25. března!

Metropolitní spořitelní družstvo otevírá pobočku v Plzni

Metropolitní spořitelní družstvo, které je v současné době třetí největší záložnou na našem trhu, otevírá v úterý 3. ledna 2012 v 10:00 hodin v Plzni svou čtvrtou pobočku.

Costa Coffee se stal nejlepším evropským kavárenským řetězcem

Mezinárodní kavárenský řetězec Costa Coffee, který letos slaví 40 let od založení, získal hlavní cenu v rámci 4. ročníku prestižní soutěže European Coffee Awards, pořádané tradičně uznávanou agenturou Allegra Strategies.

Poslední tiskové konference