ČKD Blansko Holding, a.s. | Tiskovky.info

Informace o zdroji

ČKD Blansko Holding, a.s.

Poslední vydané tiskové zprávy

Projekty v realizaci a nové kontrakty v objemu 21 mil. EUR společnosti ČKD Blansko SMALL HYDRO

Společnost ČKD Blansko SMALL HYDRO, s.r.o. má momentálně v realizaci 10 projektů. Společnost kromě projektu v České republice, realizuje projekty na Filipínách, v Řecku, Mexiku a několik projektů v Turecku. Kromě těchto projektů v realizaci, řeší ČKD Blansko SMALL HYDRO 6 nových projektů s velkou pravděpodobní uzavření smlouvy v celkovém objemu 21 mil. EUR.

Společnost ČKD Blansko podepsala v průběhu III. Q. 2010 tři kontrakty v celkové hodnotě 253 mil. Kč

Společnost ČKD Blansko Holding, a.s. podepsala v průběhu III. Q. 2010 tři kontrakty v celkové hodnotě 253 mil. Kč se zákazníky ze Švýcarska, Polska a Švédska. První kontrakt v hodnotě 105 mil. Kč se vztahuje na dodávku pěti uzávěrů pro vodní elektrárnu Kaiserstuhl ve Švýcarsku. Kč. Druhým je generální oprava hlavních částí turbíny TG 2 pro PVE 200 MW Zarnowiec v Polsku v hodnotě 50 mil. Kč. Třetím kontraktem je realizace generální opravy dvou vertikálních turbín Kaplan /2 x 34 MW/ pro vodní stupně Betsele a Hällforsen ve Švédsku v hodnotě 98 mil. Kč. Objem uzavřených kontraktů za všechny společnosti holdingu ČKD Blansko v III. Q. 2010 dosáhnul úrovně bezmála 320 mil. Kč. Hodnota všech doposud uzavřených kontraktů od začátku roku činí 940 mil. Kč.

Den ČKD BLANSKO již počtvrté!

Holding ČKD Blansko pořádá další, tentokrát již 4. ročník akce s názvem DEN ČKD BLANSKO! Akce je věnována nejenom zaměstnancům společnosti, ale i široké veřejnosti.

Kontrakt v hodnotě 4,6 mil. EUR pro ČKD Blansko Small Hydro s.r.o.

Společnost ČKD Blansko Small Hydro, s.r.o. uzavřela dne 1. dubna 2010 kontrakt na projekt vodní elektrárny CABULIG na ostrově Mindanao na Filipínách. Hodnota kontraktu je přes 4,6 mil. EUR.

Dokončení projektu v hodnotě přes 58 mil. Kč

Dne 8. srpna 2009 byl dokončen projekt v hodnotě přes 58 mil. Kč na dodávku těžkého svislého soustruhu pro německého zákazníka. Celý projekt byl dokončen úspěšným předáním stroje zákazníkovi, kterému předcházela montáž, zkoušky stroje a výpomoc zákazníkovi při uvedení stroje do provozu.

Poslední tiskové konference