Den ČKD BLANSKO již počtvrté! | Tiskovky.info

Den ČKD BLANSKO již počtvrté!

Holding ČKD Blansko pořádá další, tentokrát již 4. ročník akce s názvem DEN ČKD BLANSKO! Akce je věnována nejenom zaměstnancům společnosti, ale i široké veřejnosti.

Dne 12. 6. 2010 pořádá společnost ČKD Blansko Holding, a.s. již čtvrtý ročník akce Den ČKD Blansko. Den ČKD Blansko je věnován nejenom zaměstnancům společnosti, jejich dětem a rodinným příslušníkům, ale i široké veřejnosti. Pro děti je připraven velmi bohatý a aktivní program. Na děti čekají zábavné nafukovací atrakce, spousty soutěží, zajímavé dílničky a krásná divadelní pohádka. K dispozici bude občerstvení a otevřeny budou i výrobní haly.

Program akce:
9:00 Zahajujeme náš den plný zábavy.
9:25 Startují prohlídky výrobních hal.
9:25 Něco pro malé kutily - každý si vyrobí svou pohádkovou postavu.
10:00 Divadelní představení, nejen pro malé, začíná – Princezna s dlouhým nosem.
11:00 I na sport dojde – stepaerobic a soutěže.
12:00 Konec Dne ČKD Blansko.

Den ČKD Blansko navštíví opět i děti z Dětského domova v Boskovicích.

Přijďte si užít pohodové dopoledne!

Těšíme se na vás před výrobní halou (u turbíny Orlík), Gellhornova 12 v Blansku.

ČKD Blansko Holding, a.s. je přímým pokračovatelem ČKD Blansko, strojírenské firmy s bohatou historickou tradicí. Počátky strojírenské výroby v místě sídla společnosti se datují od roku 1698. ČKD Blansko se již více než 100 let specializuje v produkci vodních turbín a poskytuje kompletní hydrotechnické vybavení vodních elektráren dle různých požadavků a specifik zákazníka. Výrobní možnosti podniku umožňují zabývat se rovněž opracováváním svařenců podle specifických potřeb zákazníka. Na podzim roku 2007 založila společnost ČKD Blansko Holding, a.s. dceřinou společnost ČKD Blansko Small Hydro, s.r.o. Společnost ČKD Blansko Small Hydro, s.r.o. navazuje na tradici dodávek vodních turbín a hydrotechnických zařízení pro malé vodní elektrárny. Zaměření společnosti je na dodávky nových turbín o jednotkovém výkonu od 200 kW do 20 MW. V projekci a v konstrukci pracuje tým odborníků s mnohaletou praxí v oboru vodních turbín. Produkty z ČKD Blansko Holding, a.s. jsou využívány po celém světě a nesou pečeť kvality českého strojírenství. ČKD Blansko Holding, a.s. je členem skupiny JSC Ťažmaš.

Lenka Holubová
PR a Marketing
lenka.holubova@ckdblansko.cz
+420516401111

Vydáno: 28. 5. 2010 12:18
Kategorie: Kultura
Název zdroje: ČKD Blansko Holding, a.s. (ověřený zdroj [?])
Vodní turbíny a hydrotechnické vybavení, karusely-těžké svislé soustruhy, větrné elektrárny, kooperace a svařence.