ALCOMA REJZEK | Tiskovky.info

Informace o zdroji

ALCOMA REJZEK

Poslední vydané tiskové zprávy

Český produkt na světové špičce

Největší český výrobce radioreléových spojů ALCOMA a.s. uvedl na trh zařízení z nové řady spojů MP600. Využívá nově vyvinutý modem s modulací 1024 QAM a šíří pásma až 112 MHz. Použitím různých modulačních schémat a velikosti parabol je tato technologie vhodná pro přenos velkých kapacit na krátké vzdálenosti, variabilita ovšem umožňuje spolehlivě přenášet vzduchem 100 Mbit/s na vzdálenost až 25 km. Spoj AL17F MP600 pro volné pásmo 17 GHz lze v České republice provozovat bez nutnosti platit licenční poplatky podle Všeobecného oprávnění vydaného ČTÚ jako VO-R/12/09.2010-12.

Setkání alternativních poskytovatelů internetu ISP

Setkání alternativních poskytovatelů internetu - Internet service providerů na konferenci "Kam kráčí české bezdrátové sítě 2011" přivedlo do konferenční místnosti v Sušici na Šumavě zástupce 600 000 připojených uživatelů internetu.

Revoluce ve výstavbě datových sítí

Úspěšný český výrobce radioreléových spojů ALCOMA spol. s r. o. dokončil vývoj radiového spoje pro sítě Ethernet s kapacitou přes 1 Gbit/s. Tímto doplněním portfolia produktů páteřních a záložních technologií, využívané pro široké použití při přenášení masivních datových toků, se zařadila ALCOMA mezi světovou špičku v oboru. Zároveň i jednou z mála na světě, která vůbec tyto milimetrové vlny v praxi zvládla pro radiové spoje použít.

Poslední tiskové konference