NEMESIS - building personality | Tiskovky.info

Informace o zdroji

NEMESIS - building personality

Vydané tiskové zprávy

Efektivní sebevzdělávání aneb co Vás ve škole nenaučili

V dnešní informační společnosti je nemožné dosáhnout dlouhodobého úspěchu bez celoživotního sebevzděláváním. Znalosti a dovednosti představují to největší bohatství. Platí zde jednoduché pravidlo: kdo se nerozvíjí a nesměřuje dopředu, zůstane pozadu.

Zůstaneme ČR zemí montoven?

Občas se v populárním tisku objevují obavy z toho, aby naše země nepromarnila šanci a nezůstala pouhou „montovnou“ západu. Po několika letech působení v českých firmách mohu potvrdit, že opravdu stojíme na rozcestí a je na nás, kudy se naše ekonomika bude ubírat.

3AXIS visual language (3AXIS), jazyk těla a vzhledu

Ukážeme si na několika příkladech, co je možné vyčíst ze vzhledu pomocí znalostí 3AXIS visual language (3AXIS). 3AXIS je první skutečný jazyk těla i vzhledu.

Jak vybírat tréninkové aktivity pro svů tým?

Jak vybírat tréninkové aktivity pro svůj tým? Je velmi důležité vybrat kvalitní společnost sestavenou z profesionálů a lektorů s praktickými zkušenostmi. Doporučujeme tento postup při výběru školení a vzdělávacích aktivit.

Proč koučovat firemní týmy?

Firemní kouč, koučování a koučink…. Moderní termín, který zatím v české republice naplno své ovoce nesklízí. Metoda koučinku jednotlivců a pracovních skupin má velmi dynamické výsledky. Koučink je velmi dobrým pilířem rozvoje společně s tréninkem nebo absolvováním tématických vzdělávacích seminářů, školení a kurzů.

3 AXIS - visual language - Nahota těla

Nahota oděvu & prostořekost těla

Nahota oděvu & prostořekost těla Žijeme v době informačních technologií, v době internetu… v době , která lační po informacích… zejména zákulisních… Mezi nejčtenější tiskoviny, deníky či rubriky patří právě ty, které jsou považovány za bulvární, které zveřejňují „zaručeně pravdivé“ intimní zprávy ze života hvězd.