STUDENT AGENCY, s.r.o. | Tiskovky.info

STUDENT AGENCY, s.r.o.

Poslední vydané tiskové zprávy

Pouze STUDENT AGENCY zajistí práci v Kanadě ještě před odletem

Češi mohou nově vyrazit za výdělkem také do Kanady. Umožňuje jim to Dohoda o mobilitě mládeže mezi Českou republikou a Kanadou a především nový pracovní program STUDENT AGENCY pro studenty i nestudenty, v němž tato největší česká agentura zajistí jako jediná práci ještě před odletem.

Dům pánů z Lipé v Brně oslaví 400 let od narození zachránce města před Švédy

Společnost STUDENT AGENCY, vlastnící renesanční Dům pánů z Lipé, oslaví v jeho prostorách 400 let od narození Jean-Louis Raduita de Souches - zahránce Brna před dobytím švédskými vojsky. Netradiční výstava v pasážích historického objektu na náměstí Svobody bude po celý srpen připomínat nejen život legendárního vojevůdce protišvédských sil, ale také období, ve kterém de Souches žil.

Zvýhodněné cestovní pojištění u STUDENT AGENCY se slevovou kartou EURO<26

Klienti STUDENT AGENCY mohou od nynějška cestovat do zahraničí se zvýhodněným cestovním pojištěním, které agentura poskytuje všem držitelům Karet mládeže EURO<26.

Na Olympiádu do Pekingu už za 16 300 korun

V rámci letních akcí nabízí náš největší prodejce letenek, společnost STUDENT AGENCY, akční ceny letů do Asie. Stále jsou k dostání také letenky na letní Olympijské hry v Číně. Cena zpáteční letenky do Pekingu začíná už na 16 300 korunách i s poplatky.

Au pair v USA dostanou přidáno

Koncem července dostanou au pair v USA přidáno. Důvodem je rozhodnutí americké vlády o zvýšení minimální mzdy, jejíž navyšování má pokračovat i v dalších letech. Zvýšení minimální mzdy tak v důsledku upravuje i výdělky cizinců, kteří dosud dopláceli na klesající hodnotu amerického dolaru. Na situaci zareagoval také náš největší zprostředkovatel pracovních pobytů v zahraničí, společnost STUDENT AGENCY, která zvýšené kapesné okamžitě zahrnula do smluvních podmínek.

Poslední tiskové konference