Střídavka | Tiskovky.info

Střídavka

Poslední vydané tiskové zprávy

Aleš Hodina: Pochod za ukradené děti

Aleš Hodina, zakladatel a ředitel Mezinárodního institutu pro rodinu a dítě, je hlavním organizátorem Pochodu za ukradené děti. Ten se bude konat na státní svátek 28. října od 10 hodin v Praze a povede z Václavského na Staroměstské náměstí. Měl by připomenout, že u nás existuje řada dětí, které byly doslova ukradeny oběma rodičům a předány do ústavu nebo pěstounům. A ještě větší množství dětí, které byly ukradeny jednomu rodiči druhým rodičem, dokonce za podpory soudů a sociálky. Zeptali jsme se Aleše Hodiny na podrobnosti:

Portál Střídavka žádá norské velvyslanectví o pomoc dětem v Česku

V současné době se někteří čeští občané a organizace obracejí na norské velvyslanectví v Praze v souvislosti s kauzou dětí Michalákových, odebraných v Norsku jejich rodičům. Webový portál Střídavka však nyní na ambasádu oslovuje s opačnou prosbou: pomozte dětem v Česku.

Strana zdravého rozumu si získává mladé i rodinnými hodnotami

V minulých dnech více než 25 000 středoškoláků vybíralo v rámci projektu „Studentské volby“, které strany by poslali do Evropského parlamentu. Na šestém místě z 38 kandidujících subjektů se umístila Strana zdravého rozumu – NECHCEME EURO – za Evropu svobodných států. Získala 1125 hlasů, tedy 4,5 % ze všech platných. Až za ní mezi mladými skončily strany jako ODS (2,82 %), KDU-ČSL (2,59 %), KSČM (2,44 %) nebo ČSSD (2,42 %).

Ochránce rodiny Aleš Hodina kandiduje do Evropského parlamentu

Z druhého místa kandidátní listiny usiluje o vstup do Evropského parlamentu i známý obhájce rodiny Aleš Hodina. Kandiduje jako nestraník za euroskeptickou Stranu zdravého rozumu.

Portál Střídavka iniciuje hromadnou stížnost proti diskriminaci

Proti fungování juvenilní justice a dlouhodobé nečinnosti státních úřadů, které tolerují diskriminaci rodičů a dětí ztrátou rodičovské péče, se ohrazuje webový portál Střídavka. A iniciuje na svých stránkách hromadnou stížnost.

Poslední tiskové konference

Děti a rodiny jako oběť nefunkční justice
7. 2. 2017 10:00 | Praha více

Slavnostní vyhlášení výsledků ankety Žblebt roku 2011