SoftGate Systems, s.r.o. | Tiskovky.info

Informace o zdroji

SoftGate Systems, s.r.o.

Poslední vydané tiskové zprávy

Závěr seriálu Prezentace středních škol a zaměstnavatelů přinesl výsledky ocenění Firma škole a Škola firmě

HRADEC KRÁLOVÉ 3. – 4. 11. 2017 | V Královéhradeckém Kongresovém centru Aldis vyvrcholila série veletrhů studijních příležitostí pro budoucí středoškoláky s názvem Prezentace středních škol a zaměstnavatelů. K vidění bylo 108 vystavovatelů, z toho 80 středních škol a 28 zaměstnavatelů. Poslední z pěti výstav, které během dvou měsíců proběhly ve všech okresních městech, zakončilo slavnostní předání ocenění „Firma škole 2017 a Škola firmě 2017“ pro nejlépe spolupracující firmy a školy v kraji. Celá akce byla organizovaná Krajskou hospodářskou komorou Královéhradeckého kraje ve spolupráci s Královéhradeckým krajem.

Unikátní prezentace středních škol a zaměstnavatelů přilákaly tisíce žáků a rodičů

KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ | Konec září a celý říjen byl pro Krajskou hospodářskou komoru Královéhradeckého kraje ve znamení veletrhů škol a zaměstnavatelů. Vše odstartovalo v Náchodě, pokračovalo přes Rychnov nad Kněžnou, Trutnov a Jičín, až do Hradce Králové, kde veletrh teprve proběhne. Účelem bylo přinést žákům 9. tříd a jejich rodičům potřebné informace pro správné rozhodnutí při výběru střední školy a budoucího uplatnění. Kromě většiny škol se sídlem v našem kraji byly k vidění také školy z Libereckého a Pardubického kraje. Žáci a rodiče měli možnost seznámit se nejen se studijními, ale i pracovními možnostmi v kraji díky přímé účasti významných zaměstnavatelů z regionu prezentujících se společně se školami poskytujícími vzdělání právě v jejich oboru.

Poslední tiskové konference