maXmedia (GSMA group) | Tiskovky.info

maXmedia (GSMA group)

Poslední vydané tiskové zprávy

Brit Premium - Protože víme, že na velikosti záleží

Stejně jako se liší výživové nároky dítěte, dospělého člověka a seniora, jsou vzhledem k plemeni a věku rozdílné i potřeby psů. Nekupujte svému čtyřnohému příteli velikosti S tričko XL, dopřejte mu stravu ušitou na míru. Na velikosti totiž záleží! Proto výrobce oblíbených krmiv Brit přichází s produktovou řadou Brit Premium, která jako jediná ve své kategorii dbá na rozdílné potřeby malého, velkého, mladého i dospělého psa.

Xyladecor – Jsme tady, abychom pečovali o dřevo

Xyladecor, značka prémiových produktů pro ochranu a dekoraci dřeva s více než čtyřicetiletou tradicí, se dočkal inovovaného vzhledu s moderním logotypem a grafickým designem. Zároveň ve znamení své filozofie být vždy o krok napřed, přichází s novinkami, které zvedají laťku v oblasti ochrany dřeva a jednoduché aplikace. V rámci exklusivního partnerství s mezinárodní organizací Forest Stewardship Council (FSC) se navíc Xyladecor podílí na přímé ochraně obnovitelných zdrojů podporou šetrného obhospodařovaní našich lesů.

Návrat dvojmužného jamkovače STIHL BT 360, tentokrát v ekologické variantě

Firma Andreas STIHL znovu zavádí na český trh dvojmužný jamkovač STIHL BT 360, o jehož návrat se zasloužili sami zákazníci. Tento výkonný pracant byl na českém trhu k mání zhruba do roku 2006. Vzhledem k velké poptávce po nových strojích se STIHL BT 360 vrací na český trh a bvl upraven pro ekologičtější chod.

Minerální voda Ondrášovka se záštitou Lucie Bílé a PR od společnosti maXmedia

Posílit brand Ondrášovka a povědomí o správném pitném režimu všeobecně – s takovým předsevzetím zahájil nový rok přední český výrobce minerálních vod, akciová společnost ONDRÁŠOVKA. Tváří nového projektu se stane zpěvačka Lucie Bílá, služby Public Relations bude na základě výsledku vypsaného tendru zajišťovat agentura maXmedia.

Bezdrátové dobíjení pro iPhone a luxusní kožené pouzdro s klávesnicí pro iPad od značky Dexim

Nabídka příslušenství značky Dexim pro iPhone a iPad, dostupných na českém trhu, se rozrostla o další zajímavé produkty. Mezi ty nejzajímavější a nejoriginálnější patří bezdrátová nabíječka Frixbee Wireless Charger pro iPhone a luxusní kožené pouzdro s bluetooth klávesnicí pro iPad2.

Poslední tiskové konference

Setkání s nejlepším současným sportovním dřevorubcem planety - pozvánka
24. 5. 2011 16:00 | Písecká brána - K Brusce 5/208 Praha 6 www.piseckabrana.cz (1 min. pěšky od stanice metra Hradčanská) více