EKOSPOL a.s. | Tiskovky.info

Informace o zdroji

EKOSPOL a.s.

Poslední vydané tiskové zprávy

EKOSPOL vrhá na trh další nové byty! Po Dubči zahajuje prodej další etapy úspěšného projektu v Horních Měcholupech

27.03.2012, Praha – Přední česká developerská společnost EKOSPOL dnes zahajuje prodej další etapy úspěšného rezidenčního projektu v Horních Měcholupech. Bytový areál Nové Měcholupy III nabídne celkem 93 nových kvalitních bytů v moderním sedmipodlažním bytovém domě v blízkosti Hostivařské přehrady. sedmipodlažním bytovém domě v blízkosti Hostivařské přehrady.

EKOSPOL zahajuje prodej nového projektu Viladomy Dubeč. Byty 3+kk zde nabízí již za 2,6 mil. Kč vč. DPH!

12.03.2012, Praha – EKOSPOL, přední česká developerská společnost, dnes zahajuje prodej dalšího rezidenčního projektu. Bytový areál Viladomy Dubeč nabídne celkem 123 vysoce kvalitních nových bytů ve čtyřech tří až čtyřpodlažních viladomech. Ceny nových bytů v Dubči začínají již na 36 tisících korunách za metr čtvereční vč. DPH a například byt 3+kk tu stojí neuvěřitelných 2,6 mil. Kč včetně daně!

Unikátní cenová mapa ví, kolik stojí metr nového bytu v Praze

Přesně 48 433 korun za metr čtvereční bez DPH. Tolik v průměru stojí metr úplně nového bytu v Praze. Vyplývá to z unikátní cenové mapy, kterou zpracovali analytici přední české developerské společnosti EKOSPOL. Ta se pravidelným monitoringem pražského rezidenčního trhu zabývá již šestým rokem a své závěry zveřejňuje pravidelně každé čtvrtletí.

Developerská společnost EKOSPOL získala další ocenění!

13.02.2012, Praha – Již čtvrté významné ocenění v posledních třech letech získala přední česká developerská společnost EKOSPOL. Při příležitosti každoročního vyhlašování cen POROTHERM DŮM 2011/2012 získala první etapa bytového areálu Viladomy Uhříněves, dokončená v létě loňského roku, zvláštní uznání za efektivní a kvalitní využití cihlového systému POROTHERM ve výstavbě obytných souborů.

Počet plánovaných bytů v hlavním městě již přesáhl 20 tisíc

07.02.2012, Praha – Již 20765 nových bytů plánují v nejbližších letech v Praze vystavět developeři v rezidenčních projektech s 50 a více byty. Oproti stavu před dvěma lety, kdy bylo na konci prvního čtvrtletí v metropoli plánováno necelých 15 tisíc bytů, vzrostlo toto číslo téměř o 40 %. Vyplývá to z poslední analýzy přední české developerské společnosti EKOSPOL, která provádí detailní monitoring pražského rezidenčního trhu již šestým rokem.

Poslední tiskové konference