Algotech BSC | Tiskovky.info

Informace o zdroji

Algotech BSC

Poslední vydané tiskové zprávy

Společnost Algotech získala od americké společnosti AVAYA hodnocení „Partner in Customer Excellence“

Společnost Algotech Česká a Slovenská republika, součást nadnárodní korporace Algotech a člen mezinárodní skupiny InOne, získala na základě průzkumu mezi zákazníky provedeného společností AVAYA hodnocení „Partner in Customer Excellence“, které jasně hovoří o kvalitě poskytovaných služeb.

Společnost Algotech jako jediná společnost v ČR a jedna z prvních v Evropě poskytuje Oracle JD Edwards v cloudu

Společnost Algotech Česká a Slovenská republika, součást nadnárodní korporace Algotech a člen mezinárodní skupiny InOne, se stala první a jedinou společností v České a Slovenské republice a jednou z mála společností v Evropě, které mohou na základě partnerství se společností Oracle a získaných odpovídajících specializací poskytovat JD Edwards EnterpriseOne v cloudu jako tzv. SaaS.

Společnost Algotech se stala Silver partnerem společnosti AudioCodes

Společnost Algotech Česká a Slovenská republika, součást nadnárodní korporace Algotech a člen mezinárodní skupiny InOne, úspěšně splnila podmínky nutné pro certifikaci a stala se Silver partnerem společnosti AudioCodes.

Společnost Algotech BSC získala jako první a jediná společnost v ČR další specializaci Oracle JD Edwards EnterpriseOne

Společnosti Algotech BSC se podařilo během jednoho měsíce získat po velmi přísném testování další jedinečnou specializaci, tentokrát na - JD Edwards EnterpriseOne Financials. Společnost Algotech BSC je i v tomto případě první a jedinou společností v ČR, která tuto specializaci získala.

Algotech BSC je “Aplikační partner roku“ společnosti ORACLE

Společnost Algotech BSC získala ocenění za nejlepší prodejní výsledky v oblasti aplikačních řešení Oracle za fiskální rok 2011 v České republice a navázala tak na úspěch z roku 2009. Tímto oceněním tak byla opět potvrzena klíčová role mezi partnery Oracle.

Poslední tiskové konference