Společnost Algotech jako jediná společnost v ČR a jedna z prvních v Evropě poskytuje Oracle JD Edwards v cloudu | Tiskovky.info

Společnost Algotech Česká a Slovenská republika, součást nadnárodní korporace Algotech a člen mezinárodní skupiny InOne, se stala první a jedinou společností v České a Slovenské republice a jednou z mála společností v Evropě, které mohou na základě partnerství se společností Oracle a získaných odpovídajících specializací poskytovat JD Edwards EnterpriseOne v cloudu jako tzv. SaaS.

Oracle JD Edwards jako SaaS je nově celosvětově dostupný program. Jde o zcela inovativní řešení, kdy společnost Algotech ve vlastním cloudu nabídne zákazníkům kompletní ERP řešení ORACLE JD Edwards EnterpriseOne zahrnující licenční poplatky, údržbu, hosting a servis pouze na základě měsíčních poplatků za jednotlivé uživatele, tedy zcela bez nutnosti vysoké úvodní investice
Jde o průlomovou nabídku, která umožní využívat robustní Oracle systémy a jejich výhody i středním a menším zákazníkům, aniž by je zatížila investičními náklady. Navíc jde o tzv. on demand řešení, což znamená, že zákazníci mohou své požadavky operativně měnit podle svých potřeb a možností.
Obchodní ředitel společnosti Algotech Roman Kopecký k tomu dodává: „ Jsme opravdu potěšeni, že právě my jsme se stali společností, která má právo toto řešení nabízet a poskytovat. Je to zcela určitě potvrzením kvality, odborných znalostí a zkušeností, které naše firma v této oblasti má. Získané partnerství je toho důkazem. Zákazníci u nás mají navíc i jistotu, že díky našemu vlastnímu Centru sdílených služeb dostanou kvalitní a naprosto bezpečné cloudové ERP řešení.“

Ing. Martina Koutníková
Marketing Manager
mkoutnikova@algotechbsc.cz
www.algotechbsc.cz

Vydáno: 9. 1. 2012 11:39
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: Algotech BSC (ověřený zdroj [?])
Algotech BSC je vyhledávaným expertem zejména v oblasti kontaktních center,
podnikových informačních systémů, unifi kované komunikace, přenosu videa a datových
služeb. Společnost je jedním z předních systémových integrátorů, preferovaným
dodavatelem mnoha fi rem žebříčku Czech TOP 100 a významným partnerem společností
ze všech odvětví trhu, a to jak v České a Slovenské republice, tak v zahraničí.
Algotech BSC je členem mezinárodní skupiny Algotech a InOne a certifi kovaným partnerem
globálních IT gigantů Avaya a Oracle.