Více než 100 hodin interaktivní výuky v různých jazykových mutacích pro účastníky manažerských programů Executive i Interactive BBA, MBA a LLM na London International Graduate School (LIGS) | Tiskovky.info

Díky uzavřenému partnerství London International Graduate School (LIGS) se společností Mercuri International, která má výhradní zastoupení firmy Crossknowledge pro ČR, nabízí LIGS svým účastníkům manažerských programů Executive i Interactive BBA, MBA a LLM více než 100 hodin interaktivní výuky v různých jazykových mutacích.

Pavel Makovský, managing partner LIGS, řekl: „Naším cílem je neustále rozšiřovat naše služby a nabídku a zkvalitňovat manažerské programy Executive i Interactive Online BBA, MBA i LLM v českém jazyce na LIGS, a proto bychom rádi našim účastníkům programů nabídli něco navíc, co jim v tuto chvíli naše konkurence nenabízí. Od října 2011 rozšiřujeme naše programy o více než 100 hodin špičkové interaktivní výuky v různých jazykových mutacích, především v AJ, FJ, ČJ, ŠJ, PJ, IJ a RJ. Interaktivní výuka zahrnuje e-moduly, ke kterým má účastník přístup kdykoliv a odkudkoliv, a proto se může vzdělávat v čase, který mu nejvíce vyhovuje. “

„Interaktivní výuku francouzské společnosti Crossknowledge, evropského lídra v oblasti e-learningu, mají účastníci manažerských programů na LIGS k dispozici v rámci kurzového po dobu jednoho roku svého vzdělávání. V interaktivní výuce mohou účastníci manažerských programů BBA, MBA i LLM absolvovat multimediální e-moduly zahrnující kvízy, cvičení, videa, animace atd., dále testy znalostí a další e-pomůcky a videocasty zaměřené na rozvoj manažerů, které byly vytvořeny ve spolupráci s uznávanými odborníky. Kvalitu použitého řešení navíc dokládá i skutečnost, že se jedná o jediné e-learningové řešení akreditované organizací European Foundation for Management Development (EFMD). Interaktivní výukové e-moduly se zaměřují na všechny manažerské dovednosti a doplňují účastníkům znalosti v oblasti řízení lidí a týmů, marketingu a komunikace, projektového řízení, financí, prodeje a v dalších manažerských oblastech.“ doplnil Pavel Makovský.

Pro více informací nás prosím neváhejte kontaktovat:

PhDr. Pavel Makovský, MBA
managing partner
London International Graduate School
mobilní telefon: +420 731 705 826
e-mail: makovsky@ligschool.com
webové stránky: www.ligschool.com

Stručně o London International Graduate School (LIGS):

LIGS nabízí 20 specializací distančních manažerských programů Executive BBA, MBA a LLM a Interactive Online BBA a MBA v českém jazyce. Cílem a posláním institutu manažerského vzdělávání LIGS je přinášet kvalitní profesní manažerské vzdělávací programy BBA, MBA a LLM v českém jazyce založené na moderních a efektivních principech a postupech, jež lze bezprostředně uplatnit v každodenním manažerském a pracovním životě.

LIGS je držitelem mnoha akreditací a certifikací včetně certifikátů kvality ISO a certifikátu Kvalitní firma a spolupracuje s mnoha partnery. Manažerské programy BBA, MBA a LLM jsou akreditovány u American Association for Higher Education and Accreditation (AAHEA) v USA.

LIGS neustále zkvalitňuje své služby a manažerské programy BBA, MBA a LLM, a proto zřídil Vědeckou radu LIGS, která sleduje trendy ve vývoji manažerského vzdělávání.

PhDr. Pavel Makovský, MBA
managing partner
makovsky@ligschool.com
www.ligschool.com