Turisté a cestovatelé mají nového sponzora – PaySec | Tiskovky.info

Turisté a cestovatelé mají nového sponzora – PaySec

PaySec budou moci využít další stovky nových uživatelů. Nejnavštěvovanější turistický portál Turistika.cz a komunitní web českých sportovců Spoluhráči.cz totiž uzavřeli s PaySecem dlouhodobé partnerství. PaySec tak bude oba projekty sponzorovat.

Webové stránky Turistika.cz slouží lidem ke sdílením zážitků a zkušeností z cest a výletů. Projekt je unikátní v tom, že nabízí podíl ze zisku z reklamy, která se zobrazí u příspěvku každého registrovaného autora. Právě tady nabízí PaySec výborné řešení. „Jednak umožní převod odměn přispěvatelům v reálném čase a zároveň dá každému z registrovaných odměnu 50,- korun. Celkem tak PaySec rozdělí mezi turisty a cestovatele desítky tisíc korun,“ popsala Leila Goulliová, ředitelka projektu PaySec.

Spoluhráči.cz je zase platforma, kde si mohou členové jakéhokoliv sportovního týmu založit své stránky a jednoduše komunikovat či plánovat tréninky a zápasy. Tady PaySec přinese odměny konkrétním sportovcům a klubům, dalšími penězi pak přispěje na vývoj tohoto projektu. V plánu je umožnit každému sportovci najít adekvátního partnera, ať už klub nebo jednotlivce, na provozování oblíbeného sportu.

„Investice do reklamy a spolupráce s našimi projekty se PaySecu bohatě vrátí. Kromě pozitivního vnímání našimi uživateli jako jejich sponzora získá PaySec stovky nových klientů,“ nechal se slyšet ředitel společnosti Turistika.cz Jiří Pilnáček.

PaySec je moderní systém rychlého a bezpečné placení na internetu. Platby PaySec může využívat úplně každý bez ohledu na to, u které banky má účet. Hlavní výhoda PaySecu je jednoduchost – registrace je otázkou dvou minut. Kromě placení za nejrůznější zboží a služby narůstá také počet plateb mezi samotnými uživateli, například pomocí platebního tlačítka či na nejrůznějších aukcích. Strategickým cílem PaySecu je stát se nejrozšířenější platební metodou na českém internetu.

Denisa Salátková
Tisková mluvčí Poštovní spořitelny
denisa.salatkova@postovnisporitelna.cz

Vydáno: 21. 5. 2009 14:58
Kategorie: Finance
Název zdroje: Poštovní spořitelna (ověřený zdroj [?])
Poštovní spořitelna je druhá největší banka v ČR v počtu klientů. Své bankovní služby nabízí více než dvěma miliónům klientů v nejhustější síti obchodních míst a za nejvýhodnější poplatky.

Všechny běžné bankovní produkty mají klienti k dispozici na více než 3300 poštách a ve 49 Finančních centrech.