Studenta.cz spustila Kolej roku 2012, za dva dny 16 tisíc návštěv | Tiskovky.info

Studenta.cz spustila Kolej roku 2012, za dva dny 16 tisíc návštěv

Druhý ročník celostátní soutěže pro studenty Kolej roku 2012 spustil internetový magazín pro VŠ studenty Studenta.cz v pondělí 5. března. Během prvních dvou dnů zaznamenaly stránky www.kolejroku.cz více než 16 tisíc unikátních návštěv a 5 tisíc hlasujících.

Podle slov organizátora Koleje roku 2012 a ředitele Studenty Tomáše Rašnera se o propagaci soutěže postarali sami studenti. „Vůbec jsme nekomunikovali přesný čas spuštění soutěže – avízovali jsme pouze začátek týdne. Studenti si přesto již od pondělního rána webové stránky hlídali a jakmile bylo hlasování funkční, návštěvnost stoupala po tísících za hodinu.“ V pondělí okolo desáté hodiny večer návštěvnost překročila 11 tisíc uživatelů.

Kolej roku 2012 je unikátní online a virální soutěž pro studenty, kteří mohou hlasovat pro nejlepší nebo nejhorší Kolej roku. Vítězné koleji po skončení soutěže v květnu přivezou organizátoři hlavní cenu – kolejní svačinku 10 000 piv Gabrinus 11° Excelent a 10 000 slaných krekrů TUC.
„Novinkou letošního ročníku jsou dvě další kategorie – Kolejní jízda, kam mohou studenti posílat svá party videa, a Kolejní pokoj. V něm se hodnotí nejlepší fotografie studentských pokojů. Tato podkategorie běží na partnerském serveru iDNES.cz a Rajče.net,“ doplnil Tomáš Rašner.

Cílem soutěže je nejen najít v České republice tu nejlepší vysokoškolskou kolej, ale také motivovat studenty, aby vytvořili komunitu a společně pro svůj “přechodný domov“ hlasovali. Díky novým podkategoriím mohou navíc šířit fotky pokojů a videa vlastními silami prostřednictvím sociálních sítí.

Vydavatelství Studenta Media s.r.o. je jedničkou v oslovování VŠ studentů na českém trhu. Magazín Studenta vychází kromě internetové verze i v tištěné podobě nově 6x ročně v nákladu 45 000 ks s distribucí po celé ČR. Do stejné skupiny patří facebooková agentura FacebookExpert.cz, která se specializuje na marketing a vývoj aplikací pro sociální sítě.

Martina Čmielová
PR manažer
e-mail: martina.cmielova@studenta.cz
web: www.studenta.cz, www.kolejroku.cz

Martina Čmielová
PR manažer
martina.cmielova@studenta.cz
www.studenta.cz

Vydáno: 7. 3. 2012 13:41
Kategorie: Média a reklama
Název zdroje: Studenta Media s.r.o. (ověřený zdroj [?])
Studenta Media je jednička v oslovování vysokoškolských studentů a mladých lidí. Na českém mediálním trhu působí od roku 2006.
Provozuje nejnavštěvovanější redakční online magazín pro studenty www.Studenta.cz a vydává tištěný časopis Studenta, který od března 2012 vychází nově 6x ročně v nákladu 45 000ks (dříve pouze 4x ročně).