Soutěž Ideální banka 21. století startuje už počtvrté | Tiskovky.info

Soutěž Ideální banka 21. století startuje už počtvrté

▪ Studenti mohou opět natáčet videa ▪ Na vítěze čekají ceny v hodnotě 100 tisíc korun Poštovní spořitelna a www.bankovnipoplatky.com vyhlašují již čtvrtý ročník soutěže „Ideální banka 21. století“, která umožňuje studentům vyjádřit svou představu dokonalé banky. Letošní téma zní „péče o klienty a vstřícný přístup k zákazníkovi“. Stejně jako loni mohou soutěžící přihlašovat kromě písemných prací také videa. Termín uzávěrky přihlášek je 15. prosince 2010.

▪ Studenti mohou opět natáčet videa
▪ Na vítěze čekají ceny v hodnotě 100 tisíc korun

„Bez ohledu na to, kdo nakonec vyhraje, jsme především rádi za podněty, které se k nám od studentů dostanou. Díky nim totiž můžeme dále vylepšovat naše produkty a služby a přiblížit se tak ideálu dokonalé banky,“ prohlásil Ombudsman Poštovní spořitelny Martin Kovář.

Soutěže se mohou zúčastnit studenti všech typů škol v České republice, a to jak jednotlivci, tak i skupiny. Motivací jsou ceny v celkové hodnotě 100 tisíc korun. „Jsem zvědavý, jak mladí lidé uchopí zajímavé téma proklientského přístupu bank formou videa, které je dnes u studentů tak populární. Domnívám se, že vzhledem k atraktivnosti tématu to letos bude pro Poštovní spořitelnu obzvláště užitečná zpětná vazba od mladých bankovních klientů,“ vyjádřil se Patrik Nacher, provozovatel serveru www.bankovnipoplatky.com.

Písemné práce by měly mít formu úvahy, v rozsahu maximálně šesti stran. Video by nemělo být delší než 3 minuty a mělo by být v základním formátu, umožňujícím snadné spuštění i ovládání na webových stránkách (přípony *.mpg *.mpeg, *.wmv, *.avi).

Letos se nově k projektu přihlásila další vysoká škola – Vysoká škola finanční a správní, která se tak přidá k Bankovnímu institutu vysoká škola a Technické univerzitě v Liberci.

Hodnocení bude probíhat ve dvou kolech. Nejprve vyberou zástupci serveru bankovnipoplatky.com a Poštovní spořitelny dvacet nejlepších prací a videí. Ty bude v druhém kole hodnotit odborná porota.

Práce je možno přihlašovat od 1. září 2010 do 15. prosince 2010 na soutez@bankovnipoplatky.com. K práci je potřeba uvést jméno, adresu, název školy, telefonní číslo a emailovou adresu autora práce. Vyhodnocení zaslaných prací a videí proběhne do 15. ledna 2011 a vyhlášení výsledků pak v průběhu února 2011.

Ceny:

Vítěz v kategorii "nejlepší nápad" získává účet u Poštovní spořitelny s částkou 20 000 Kč a možnost zúčastnit se stáže v Poštovní spořitelně.

Pro kategorii "nejlepší práce" jsou určeny následující ceny:

1. účet u Poštovní spořitelny s částkou 20 000 Kč + stáž v Poštovní spořitelně
2. účet u Poštovní spořitelny s částkou 15 000 Kč + stáž v Poštovní spořitelně
3. účet u Poštovní spořitelny s částkou 10 000 Kč + stáž v Poštovní spořitelně
4. účet u Poštovní spořitelny s částkou 5 000 Kč + stáž v Poštovní spořitelně
5. účet u Poštovní spořitelny s částkou 3 000 Kč + stáž v Poštovní spořitelně
6. – 20. hodnotné věcné ceny

V kategorii "nejlepší video" rozdělujeme tyto ceny:

1. účet u Poštovní spořitelny s částkou 10 000 Kč + videokamera
2. účet u Poštovní spořitelny s částkou 5 000 Kč + videokamera
3. videokamera

Více informací najdete ve speciální sekci:

Denisa Salátková
Tisková mluvčí Poštovní spořitelny
denisa.salatkova@postovnisporitelna.cz

Vydáno: 2. 9. 2010 12:26
Kategorie: Finance
Název zdroje: Poštovní spořitelna (ověřený zdroj [?])
Poštovní spořitelna je druhá největší v ČR v počtu zákazníků. Své služby nabízí více než dvěma miliónům klientů v nejhustější síti obchodních míst a za nejvýhodnější poplatky.

Všechny běžné bankovní produkty mají klienti k dispozici na více než 3300 poštách a v 52 Finančních centrech.