Premiéra fotoaparátu Casio EX H10 | Tiskovky.info

Premiéra fotoaparátu Casio EX H10

V rámci týdne s firmou Casio ve dnech 29.6. – 4.7.2009 bude oficiálně firmou FotoŠkoda zahájen prodej nového digitálního fotoaparátu Casio EX H10. Cena novinky je stanovena na 8.990 Kč, zákazník navíc získá paměťovou kartu SDHC 4 GB jako dárek.

Čím je nový digitální kompaktní fotoaparát Casio EX H10 zajímavý? Určitě bezkonkurenční kapacitou baterie, jejíž výdrž je 1.000 fotografií. Dále 10x optickým zoomem (ohnisko 24 – 240 mm), stabilizovaným CCD snímacím čipem s rozlišením 12 Mpx. Fotoaparát je vybaven 3“ LCD displejem s rozlišením 230.400 bodů. Snímky jsou ukládány buď do interní paměti s kapacitou 37,5 MB, nebo na paměťovou kartu SD/SDHC. Fotoaparát Casio EX H10 nezabere svými rozměry příliš místa, navíc je značně odolný proti prachu a dešti.

Přijďte se seznámit s fotoaparátem Casio EX H10 přímo do prostor Centra FotoŠkoda ve Vodičkově ulici 37 na Praze 1 nebo prostřednictvím internetových stránek www.fotoskoda.cz

Martin Škoda
martin.skoda@fotoskoda.cz

Vydáno: 26. 6. 2009 11:06
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: Centrum FotoŠkoda (ověřený zdroj [?])
Přední evropské fotografické centrum. Fotografický palác obchodu (digitální fotoaparáty, objektivy, paměťové karty, videokamery, stativy, použitá fotografická technika), služeb (fotolab, vyvolání digitálních fotek, ateliér, fotoškola) a kultury (minigalerie).