Ombudsman Poštovní spořitelny diskutuje s klienty na webu | Tiskovky.info

Ombudsman Poštovní spořitelny diskutuje s klienty na webu

Již více jak rok mají klienti Poštovní spořitelny možnost zeptat se ředitele rozvoje péče o klienta a ombudsmana PS Martina Kováře na vše, co je v souvislosti s Poštovní spořitelnou zajímá. Další pokračování diskusního chatu je naplánováno na středu 8. července odpoledne. Zájemci mohou už nyní vkládat své dotazy na www.postovnisporitelna.cz.

„Rozhovory si získávají stále větší oblibu. Doufáme, že se nám tak daří přiblížit naše klienty více do pozice partnerů, jejichž podněty, dotazy, náměty a postřehy jsou pro nás vítanou inspirací,“ popisuje Martin Kovář. Série chatů probíhá na webu Poštovní spořitelny již déle jak rok, konkrétně
od 30. dubna 2008.

V rozhovorech padají dotazy na produktovou nabídku, možná vylepšení, poplatkovou politiku, ale také například na provázanost Poštovní spořitelny s útvarem ombudsmana. „Nebojíme se žádných otázek. Naopak chceme být institucí, která se ke svým klientům chová férově a vychází jim vstříc,“ vysvětluje Kovář.

Archiv všech online rozhovorů je k dispozici na adrese http://www.postovnisporitelna.cz/O-postovni-sporitelne/Ptejte-se-ombudsmana/Stranky/default.aspx.

Poštovní spořitelna se při zavedení funkce ombudsmana pokusila změnit dosavadní přístup finančních institucí vůči klientům, jehož základem dosud byly pouze různé povinnosti klienta k bance. Přístup PS je postavený na partnerství, proklientském přístupu a smyslu pro fair play.

Denisa Salátková
Tisková mluvčí Poštovní spořitelny
denisa.salatkova@postovnisporitelna.cz

Vydáno: 14. 7. 2009 11:57
Kategorie: Finance
Název zdroje: Poštovní spořitelna (ověřený zdroj [?])
Poštovní spořitelna je druhá největší v ČR v počtu zákazníků. Své služby nabízí více než dvěma miliónům klientů v nejhustější síti obchodních míst a za nejvýhodnější poplatky.

Všechny běžné bankovní produkty mají klienti k dispozici na více než 3300 poštách a v 50 Finančních centrech.