London International Graduate School nově poskytuje manažerské programy Interactive Online MBA a BBA ve slovenském jazyce | Tiskovky.info

Vzdělávací institut London International Graduate School (LIGS) nově od 1. března 2012 otevírá profesní manažerské programy Interactive Online MBA a Interactive Online BBA ve slovenském jazyce.

„V rámci expanze a rozšiřování nabídky služeb LIGS otevíráme k 1. březnu 2012 profesní manažerské programy Interactive Online MBA a Interactive Online BBA ve slovenském jazyce. Programy byly vyvinuty a otestovány v souladu s nejnovějšími trendy v oblasti profesního vzdělávání a využívají nejmodernější komunikační prostředky (interaktivní e-moduly, e-learning, Studentský informační systém, chaty a další) a tak umožňují účastníkům programu vzdělávat se prostřednictvím počítače s připojením na internet kdykoliv a odkudkoliv“, uvedl Pavel Makovský, managing partner LIGS. „Díky interaktivní online formě jsou programy zvlášť vhodné pro velmi časově zaneprázdněné účastníky, kteří nemohou ani v omezené míře dojíždět do místa výuky. Výhodou této formy vzdělávání je, že umožňuje zahájit program kdykoliv v průběhu roku“, dodal Pavel Makovský.

Program Interactive Online MBA je připraven ve 12 specializacích, ze kterých si může vybrat každý. Program Interactive Online BBA představuje základní stupeň manažerského profesního vzdělávání a je určen zejména pro středoškoláky s minimální či žádnou manažerskou praxí.

„Navíc účastníci programu Interactive Online MBA a BBA ve slovenském jazyce mají po dobu jednoho roku k dispozici více než 100 hodin špičkové interaktivní výuky v různých jazykových mutacích (interaktivní multimediální e-moduly zahrnující kvízy, cvičení, videa, animace atd., dále testy znalostí, vytisknutelné e-pomůcky a videocasty)“, doplnil Pavel Makovský.

Pro více informací nás prosím neváhejte kontaktovat:
PhDr. Pavel Makovský, MBA
managing partner
London International Graduate School
telefon: +420 273 039 062
mobilní telefon: +420 731 705 826
e-mail: makovsky@ligschool.com
webové stránky: www.ligschool.com

PhDr. Pavel Makovský, MBA
managing partner
makovsky@ligschool.com
www.ligschool.com

Vydáno: 2. 3. 2012 14:53
Kategorie: Studium a vzdělání
Název zdroje: London International Graduate School (ověřený zdroj [?])
Institut manažerského vzdělávání LIGS nabízí manažerské programy BBA, MBA či LLM ve více než 20 specializacích blended learning formou, která výrazně zvyšuje efektivitu vzdělávání nebo interaktivní online formou umožňující vzdělávat se kdykoliv. Cílem a posláním LIGS je zejména přinášet kvalitní profesní manažerské vzdělávání založené na moderních a efektivních principech a postupech, jež lze bezprostředně uplatnit v každodenním manažerském a pracovním životě.

LIGS je držitelem mnoha akreditací a certifikací, včetně například certifikátů kvality ISO, certifikátu Kvalitní firma a spolupracuje s mnoha partnery. Manažerské programy BBA, MBA a LLM jsou akreditovány u American Association for Higher Education and Accreditation (AAHEA) v USA.

LIGS neustále zkvalitňuje své služby a manažerské programy BBA, MBA a LLM, a proto zřídil Vědeckou radu LIGS, která sleduje trendy ve vývoji manažerského vzdělávání.