Clarion Congress Hotel Prague hostí letošní ICSC evropskou konferenci Mezinárodní asociace obchodních center ICSC 2010evropskou konferenci | Tiskovky.info

29. dubna přivítá vysočanský Clarion Congress Hotel Prague evropskou konferenci Mezinárodní asociace obchodních center ICSC 2010. Pětatřicátý ročník konference s aktuálním mottem „Po zlaté horečce“ se letos ponese ve znamení hledání možností pro zotavení z hospodářské krize.

Na 600 odborníků z řad maloobchodníků, developerů, investorů a poradenských firem bude v kongresových prostorách hotelu diskutovat nové trendy a problémy odvětví od spotřebitelského chování po udržitelný rozvoj a investiční strategie. V rámci pestrého programu budou také slavnostně předány prestižní ceny ICSC European Shopping Centre Awards za nejoriginálnější a nejúspěšnější koncepty obchodních center z celé Evropy.

Delegáty konference čeká první den slavnostní recepce, která je stejně jako ubytování a další stravování kompletně v režii hotelu. Kromě toho proběhnou v rámci doprovodného programu organizované prohlídky pražských obchodních center. „Jsme velice rádi, že si ICSC pro tuto významnou akci vybrala právě Clarion Congress Hotel Prague. V rámci plánovaného maratonu po obchodních centrech mohou účastníci začít hned prohlídkou přilehlé nákupní Galerie Fénix, díky které náš hotel nabízí hostům i určitou přidanou hodnotu,“ dodal Miroslav Bukva, ředitel hotelu.

Letošní konferenci bude předsedat Joerg Banzhaf, generální ředitel společnosti ECE Projektmanagement International G.m.b.H., jako hlavní řečníci se představí například celosvětově uznávaný Chris Luebkeman, ředitel oddělení globálních předpovědí a inovací společnosti Arup nebo Martin Brühl, řídící partner Cushman & Wakefield LLP.

ICSC (The International Council of Shopping Centers) je celosvětová obchodní asociace sdružující subjekty, které působí v odvětví, které je zaměřeno na obchod spojený s nákupními středisky. Asociace sdružuje přes 60.000 členů z 80 zemí z celého světa.

Více informací o Clarion Congress Hotel Prague najdete na www.cchp.cz.

Michaela Winklerová
m.winklerova@cpihotels.cz

Vydáno: 26. 4. 2010 12:03
Kategorie: Ekonomika