Citrix Systems získal čestný titul Microsoft Global ISV Partner za rok 2008 | Tiskovky.info

Citrix Systems získal čestný titul Microsoft Global ISV Partner za rok 2008

Praha, Česká republika, 4. července 2008: Citrix Systems, Inc. (Nasdaq: CTXS), světový lídr v oblasti infrastruktury pro poskytování aplikací, oznámil, že získal ocenění „Microsoft Global ISV Partner 2008“ za mimořádný přínos v oboru infrastrukturních řešení. Toto ocenění je projevem uznání nezávislým světovým dodavatelům softwaru za špičkovou technologii, která přináší novátorská infrastrukturní řešení založená na platformách Microsoftu. Microsoft dále udělil Citrixu ocenění „Partner of the Year Award for Citizenship“ za aktivní spolupráci ve prospěch oblasti Ashanti-Agogo v africké Ghaně, která si dosud uchovává svoji tradiční kulturu při zajištění infrastruktury a školení, které umožnily místním obyvatelům získat vůbec první zkušenosti s počítačovými aplikacemi a Internetem.

Ocenění partner roku 2008 od Microsoftu staví na bezmála dvacetileté spolupráci obou společností a je dokladem jejich silné vůle a závazku přinášet na trh taková řešení, ze kterých mají užitek všichni zákazníci. V průběhu roku 2007 pak společnosti Citrix a Microsoft ještě rozšířily spolupráci v oblasti virtualizace aplikací o virtualizaci serverů a desktopů, čímž vzniklo komplexní end-to-end řešení virtualizace od datových center až po desktopy, které využívá technologii od obou společností.
„Je to velká pocta, že jsme dostali tato prestižní ocenění od Microsoftu. Jsou jasným důkazem, že síla naší spolupráce a strategie společného uvádění produktů na trh jsou přínosem pro naše společné zákazníky, a to v rámci stále širší skupiny produktů,“ uvedl Mark Templeton, prezident a generální ředitel společnosti Citrix Systems. „Po bezmála 20 letech budování a posilování našich obchodních vztahů s Microsoftem jsme stále více odhodláni vytvářet taková řešení infrastruktury IT, která využívají výhod technologií Microsoftu coby inovační platformy.“

Pro investory Citrix
Tato zpráva obsahuje výhledová prohlášení, která jsou učiněna „v dobré víře“ v souladu s ustanoveními podle části 21E amerického zákona o burze cenných papírů (Securities Exchance Act) z roku 1934. Prognostické předpoklady v této zprávě nejsou zárukou budoucího vývoje. Tato sdělení zahrnují řadu faktorů, které by mohly způsobit značnou odlišnost skutečných výsledků, včetně rizik spojených s růstem příjmu a uznáním příjmu, produkty, jejich vývojem a distribucí, poptávkou a rozvojem produktové řady, ekonomickými a konkurenčními faktory, klíčovými strategickými vztahy společnosti, akvizičními a příslušnými integračními riziky a také dalšími riziky uvedenými v dokumentech společnosti, které jsou předkládány komisi pro regulaci amerického finančního trhu SEC (Securities and Exchange Commission). Citrix nepřebírá žádné závazky ohledně aktualizace jakýchkoli informací o očekávaném vývoji obsažených v této tiskové zprávě nebo týkající se zde zveřejněných prohlášení.

O Citrixu
Citrix Systems, Inc. (NASDAQ:CTX) je vedoucím celosvětovým dodavatelem infrastruktury k poskytování aplikací. Více než 215.000 podniků na celém světě se spoléhá na Citrix technologie, aby nezávisle na místě a čase mohly uživatelům poskytnout jakoukoli aplikaci – s nejvyšším výkonem, nejvyšší bezpečností a nejnižšími náklady. Mezi zákazníky Citrix se řadí všechny společnosti žebříčku Fortune 100 a 99% společností Fortune 500, stejně jako tisíce malých a středních podniků. Hlavní sídlo Citrix Systems, Inc. se nachází v Fort Lauderdale, Florida (USA) a společnost je svými pobočkami zastoupena ve 29 zemích. Pobočka pro obchodní region Central Europe (Německo, Rakousko, Švýcarsko a východní Evropa) sídlí v Hallbergmoos bei Műnchen. Citrix má 8.000 obchodních a aliančních partnerů ve více než 100 zemích. V hospodářském roce 2007 dosáhla společnost Citrix obratu ve výši 1,4 miliardy amerických dolarů. Další informace naleznete na adrese www.citrix.de nebo www.citrix.com .

© Copyright 2007 Citrix Systems, Inc. Všechna práva vyhrazena. Citrix®, Citrix XenApp™, Citrix Presentation Server™, Citrix Access Gateway™, Citrix WANScaler™, NetScaler®, Citrix Delivery Center™, Citrix XenDesktop™, Citrix XenServer™, Citrix EdgeSight™, SpeedScreen™ a SmoothRoaming™ jsou obchodními značkami nebo registrovanými ochrannými známkami společnosti Citrix Systems, Inc. v USA a dalších zemích.

Zuzana Záhorová
Key Account Manager
zuzana.zahorova@pram.cz

Vydáno: 4. 7. 2008 12:49
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: PRAM Consulting s. r. o. (ověřený zdroj [?])
PRAM je agenturou s působením na českém a slovenském trhu, která nabízí více než sedmileté zkušenosti v oblasti PR, marketingu a podpory prodeje. Pomáhá obchodním partnerům nejen s prosazováním značky na trhu a s podporou prodeje jejich výrobků, ale také s mediální podporou a s organizováním akcí firemních, společenských či školení. Společnost PRAM se dále zabývá oblastí produkce, tisku, mediálního plánování, nákupu reklamy a výrobou reklamních předmětů.