EKOSPOL mezi TOP50 rezidenčními developery ve střední a východní Evropě | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


EKOSPOL mezi TOP50 rezidenčními developery ve střední a východní Evropě


07.09.2011, Praha – Další zajímavé ocenění si v minulém týdnu na své konto připsala přední česká developerská společnost EKOSPOL a.s. Renomovaný evropský časopis o realitách a developmentu CEE Construction & Investment Journal totiž zařadil EKOSPOL mezi 50 největších rezidenčních developerů posledního desetiletí ve střední a východní Evropě.

Jediným kritériem pro určení konečného pořadí přitom byl celkový počet dokončených bytů v období let 2000 – 2010. Společnost EKOSPOL za toto období zrealizovala celkem více než 1500 bytů.

Podle Evžena Korce, generálního ředitele a předsedy představenstva EKOSPOL a.s., jde o další významný úspěch firmy. „V příštím roce oslavíme 20 let od založení naší společnosti. Pokud budeme počítat nejen byty, ale i parcely a rodinné domy, tak jsme za ty dvě dekády dali domov více než 8 000 klientů ve 40 velkých rezidenčních projektech v Praze a okolí,“ vypočítává Evžen Korec.

EKOSPOL: stabilní developer, který vždy prodá všechny své byty
V posledních dvou letech, označovaných z pohledu realitního trhu často jako „krizové“, přitom jde již o několikáté ocenění developerské společnosti EKOSPOL.

Jako jediný rezidenční developer v České republice se například EKOSPOL umístil v elitní společnosti 100 nejstabilnějších českých firem ze všech oborů v rámci ratingového hodnocení ČEKIA Stability Award, které každoročně vyhlašuje agentura ČEKIA. Povedlo se mu to hned dvakrát za sebou v letech 2009 a 2010, přičemž vždy získal nejvyšší možné ocenění AAA Excelentní.

Stejnou raritou na českém realitním trhu jsou i prodejní výsledky společnosti. Jako jediný velký rezidenční developer v Praze má EKOSPOL všechny dokončené byty vyprodány, a některé projekty vyprodává dokonce ještě před dokončením výstavby.

Ocenění realizovaných staveb: Záruka kvality
Klíčem k úspěchu společnosti EKOSPOL je optimální poměr ceny a kvality bytů. Zárukou kvality jsou přitom vedle vynikajících prodejních výsledků a pozitivních referencí klientů také získaná ocenění.

Již v září 2009 získal EKOSPOL Zvláštní cenu Státního fondu rozvoje bydlení při vyhlášení výsledků soutěže Stavba roku 2009. Cenu si odnesl bytový areál Nové Měcholupy za „kvalitní a dostupné bydlení vysokého standardu“.

Necelý rok na to, v srpnu 2010, bodoval pro změnu bytový areál Rezidence Dalejské výhledy v soutěži POROTHERM DŮM 2010. Získal zvláštní cenu generálního ředitele vyhlašovatele soutěže, společnosti Wienerberger cihlářský průmysl, a.s. „Důvodem je výborné vyvážení technického řešení, vazby na infrastrukturu, užitných hodnot domu a ceny bydlení dle aktuální poptávky,“ stojí doslova v oficiálních výsledcích soutěže.







Kontakt:

Milan Jankovský
PR & marketing
marketing.2@ekospol.cz
www.ekospol.cz/?utm_source=tiskovky
602124696
233372021


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 7. 9. 2011 14:13
Kategorie: Reality
Název zdroje: EKOSPOL a.s. (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Prodáváme nejlevnější nové byty po celé Praze! 1+kk za 1,4 mil., 2+kk za 1,7 mil., 3+kk za 2,7 mil. Kč! Výrazné slevy na byty na Barrandově, v Kyjích, Uhříněvsi, Písnici, Měcholupech a Vinoři. 19 let na špičce trhu, 8 000 klientů. Stavíme výhradně z vlastních finančních prostředků - 100% jistota dokončení stavby!
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.