Soutěž Školní časopis roku Pardubického kraje a Královéhradeckého zná vítěze | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Soutěž Školní časopis roku Pardubického kraje a Královéhradeckého zná vítěze


Chrudim – zavřené školy, ale i omezení volnočasových aktivit bylo příčinou nižšího počtu přihlášených školních časopisů ve východních Čechách. Přesto organizátoři nevzdali boj, ocenili nejlepší časopisy a poděkovali jim za účast. V letošním roce bohužel bez oficiálního vyhlášení, exkurzí a seminářů.

„V Královéhradeckém kraji se nejlépe umístil časopis Exkluziv (vydává ZŠ Dobruška), v Pardubickém kraji se nejlépe umístily časopisy Školní drby (Speciální základní škola a střední škola Svitavy – v kategorii speciálních škol), časopis Béďa (ZŠ Lanškroun, B. Smetany 460 – žáci I. stupně), časopis Šotek (ZŠ a MŠ Proseč – žáci II. stupně), časopis Pružina (speciální kategorie), časopis Vyzvědač (Střední průmyslová škola chemická Pardubice v kategorii středních škol). V internetových časopisech první příčky obsadila Chrudimka (Pardubický kraj) a Deník GymNP (Královéhradecký kraj),“ shrnuje výsledky ředitel soutěže Roman Málek ze zapsaného spolku Altus.

„Letošní kvalita hodnocených časopisů šla opět velmi nahoru. Jsem ohromen tím, co dokáží učitelé s žáky udělat za mnohdy až profesionální výtvory, a to ještě při ztížených podmínkách koronavirové výuky. Za to si zaslouží obrovskou poklonu a obdiv,“ prozradil europoslanec Tomáš Zdechovský.

Předsedou poroty byl v tomto roce Pavel Veverka a záštitu nad akcí převzali europoslanec Tomáš Zdechovský a poslanec Pavel Bělobrádek.


Kontakty pro novináře:
Roman Málek
ředitel soutěže Školní časopis roku 2020
tel.: 731 561 465
e-mail: malek@r36.cz, www.osaltus.cz










Kontakt:

Roman Málek
tisková mluvčí, PR manažer
malek@r36.cz
www.osaltus.cz
731 561 465


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 6

Vydáno: 7. 10. 2020 15:58
Kategorie: Studium a vzdělání
Název zdroje: Tomáš Zdechovský, europoslanec (ověřený zdroj [?])
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.