Tomáš Zdechovský, europoslanec | Tiskovky.info

Informace o zdroji

Tomáš Zdechovský, europoslanec

Poslední vydané tiskové zprávy

Manažerky a podnikatelky mohou jet na business misi do Izraele

Společnost Diversio pořádá v listopadu tohoto roku další ženskou podnikatelskou misi do země inovací – Izraele. Program 7 denní mise zahrnuje návštěvu 10 míst a setkání s 15 špičkovými experty. Účastnice navštíví vyhlášené technologické instituce, akcelerátory, start-upy a korporace.

Obyvatele okolí Želivky trpí kvůli nesmyslnému zákazu staveb

Ježov – Občané obcí v okolí vodní nádrže Švihov jsou naštvaní kvůli arogantnímu chování úředníků z Prahy. Už roky totiž nemohou stavět, ačkoliv územní plán s rozvojem a novými domy počítá. Příčinou je rozšíření ochranného pásma vodního zdroje II. stupně, které jakoukoliv novou výstavbu zakazuje a od roku 2014 se zatím nepodařilo rozhodnutí ani zmírnit.

Druhý odsouzený řidič ve Francii získal práci přes Bazoš

Calais/ Brusel – Druhý řidič odsouzený ve Francii za údajné pašování migrantů pochází z Karlovarska a jmenuje se Luděk Vaculík. Podle svých slov reagoval s dalšími šesti českými občany na inzerát na webu bazos.cz, kde nabízeli letní brigádu řidičům s oprávněním nad 7,5 tuny. Mělo se jednat o převoz nábytku z Belgie do Londýna. Peníze měl řidič dostat po dokončení jízdy.

Zdechovský místopředsedou výboru EP pro zaměstnanost

Brusel – Europoslanec Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL) byl dnes zvolen novým místopředsedou Výboru Evropského parlamentu pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL). Funkci hodlá využít k prosazování opatření, která povedou k podpoře flexibilního a konkurenceschopného podnikatelského prostředí bez zbytečných regulací a dalších administrativních překážek, se kterými se stále setkávají nejen Češi pracující v zahraničí.

Broumovské kostely jsou znovu otevřené a zájem je obrovský

Broumovsko – Osm unikátních barokních kostelů na Broumovsku je letos opět otevřeno veřejnosti v každé prázdninové úterý a v sobotu. Lidé z celé republiky i zahraničí tak získávají možnost prohlédnout si dílo známých mistrů Dientzenhoferových i mimo konání bohoslužeb. Hned první sobotu toho využilo přes sto lidí.

Poslední tiskové konference

Představení chytré pomůcky k rehabilitaci, elektronické kostky IMU Rubik’s Futuro
19. 6. 2019 10:00 | Pasáž ČTK, Opletalova 5, Praha 1 více

ŽELIVKA: budoucnost nádrže a jejího okolí