Tomáš Zdechovský, europoslanec | Tiskovky.info

Informace o zdroji

Tomáš Zdechovský, europoslanec

Poslední vydané tiskové zprávy

Podvody s evropskými dotacemi ve slovenském zemědělství kryli státní zástupci

Brusel - Na Slovensku docházelo k případům zneužívání zemědělských dotací, ve kterých jsou namočení vysocí úředníci Pôdohospodárské platebné agentury (PPA), řídící pracovnice Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, vyšetřovatel policejního sboru Národní kriminální agentury (NAKA) i prokurátoři Úřadu speciální prokuratury Generální prokuratury SR. Závažné zjištění představili ve středu na tiskové konferenci ve Štrasburku předsedkyně evropského výboru pro rozpočtovou kontrolu (CONT) Monika Hohlmeierová a koordinátor výboru za Evropskou lidovou stranu Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL).

Europoslanec Zdechovský předsedá nové skupině přátelství EP-Maledivy

Skupina přátelství EP-Maledivy dnes uspořádala své první zasedání v Evropském parlamentu u příležitosti návštěvy tajemníka zahraničních věcí Malediv Abdula Gafoora Mohameda v Bruselu. V čele nové parlamentní skupiny bude europoslanec Tomáš Zdechovský, dlouholetý zastánce demokratické transformace Malediv.

Europoslanec bojuje za udržení vzácných krokodýlů v Česku. Řediteli dvorské zoo napsal dopis

Dvůr Králové nad Labem - Vedení Safari Parku Dvůr Králové plánuje na podzim přesunout tomistomy úzkohlavé do zoologické zahrady v Lodži v Polsku. Důvodem jsou nevyhovující podmínky pro rozmnožování těchto vzácných krokodýlů. Odborníci a kritici ale namítají, že by dlouhou cestu nemuseli přežít. Proti záměru přesunout oba krokodýli vystoupil i europoslanec Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL), který ve středu odeslal dopis řediteli dvorské zoo Přemyslu Rabasovi.

V sobotu odstartuje už sedmý ročník akce Léto otevřených kostelů na Broumovsku

Broumovsko - Osm unikátních barokních kostelů na Broumovsku je letos opět otevřeno veřejnosti v každé prázdninové úterý a v sobotu. Lidé z celé republiky i zahraničí tak získávají možnost prohlédnout si dílo známých mistrů Dientzenhoferových i mimo konání bohoslužeb.

Europoslanec Zdechovský dostal zlatou medaili za pomoc v boji za demokracii na Maledivách

Brusel - Europoslanec Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL) obdržel ve středu ocenění z rukou velvyslance Hassana Sobira za dlouhodobou podporu demokracie a lidských práv na Maledivách. Jedná se o vyznamenání, které uděluje velvyslanec na pokyn ministra zahraničních věcí Malediv.

Poslední tiskové konference

Představení chytré pomůcky k rehabilitaci, elektronické kostky IMU Rubik’s Futuro
19. 6. 2019 10:00 | Pasáž ČTK, Opletalova 5, Praha 1 více

ŽELIVKA: budoucnost nádrže a jejího okolí