YSoft SAFEQ nyní podporuje Microsoft Universal Print | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


YSoft SAFEQ nyní podporuje Microsoft Universal Print


STÁHNOUT Y Soft_Microsoft_print.png (maximální velikost 0,5 MB)

Služby správy tisku YSoft SAFEQ Cloud ™ (YSoft SAFEQ CloudPro™ and YSoft SAFEQ Breeze™) jsou plně integrovány s nástrojem Universal Print společnosti Microsoft. Oznámil to dnes přední poskytovatel firemních workflow řešení - technologická společnost Y Soft. Plná integrace se týká i nástroje YSoft SAFEQ, který je firmám poskytován v podobě on-premise.

Nástroj Universal Print vyvinutý Microsoftem přesouvá klíčovou funkcionalitu Windows Server v oblasti tisku do cloudu Microsoft 365. Bez tohoto nástroje museli zákazníci používat složité a nespolehlivé nástroje pro správu tiskových ovladačů. Uživatelé museli místo jedné tiskové fronty přemýšlet, kterou frontu a zařízení kdy použít. Například v závislosti na lokalitě, aplikaci nebo typu dokumentu.

“Propojení s Universal Print zajistí další hladký a spolehlivý provoz tiskových služeb na všech zařízeních. Naše technologie pro integraci s Universal Print podporuje správu prostřednictvím cloudu, jednoduché a bezpečné nasazení zařízení a je navržena s ohledem na maximální zabezpečení prostředí,“ sdělil Wouter Koelewijn, Chief Product Officer společnosti Y Soft.

Organizace už nepotřebují lokální tiskové servery pro správu tiskových front a ovladačů, což zatěžovalo firemní IT zdroje. Zároveň zákazníci, kteří plánovali převést správu tisku do cloudu, mají nyní způsob, jakým to udělat. Hladce, krok za krokem, aniž by byl ohrožen nepřetržitý provoz klíčových obchodních aplikací a procesů.

Prostřednictvím technologického partnerství se společností Microsoft vyvinul Y Soft jedinečnou nabídku, která plně podporuje a integruje všechny funkce a schopnosti Universal Print a staví na standardech, jakými jsou IPP Everywhere a Microsoft Graph API. Díky integraci funkcí robustnosti a dostupnosti, ke kterým patří například převzetí služeb při selhání a aktivní vyvažování zátěže, poskytuje řešení zákazníkům Y Softu vyšší přidanou hodnotu a umožňuje nasazení Universal Print ve firmách.

Integrace mezi YSoft SAFEQ a Microsoft Universal Print vylepšuje stávající řešení při zachování všech výhod, které zákazníci Y Softu znají:
• Možnost využívat více dodavatelů a více platforem
• Podpora pro nasazení v cloudu, on-premise, Edge nebo jako hybridní systém
• Podpora tisku na bázi cloudu v multiplatformovém prostředí pro Windows (až už s nebo bez Universal Print), Linux, macOS a Chrome OS

Zákazníkům s omezeným rozpočtem na IT přináší YSoft SAFEQ s integrovaným Universal Print systém operující na všech uvedených platformách, přičemž klient nemusí spravovat žádný softwarový balíček a vytváří tak významné úspory provozních nákladů na IT. Další výhodou je vyšší zabezpečení správy tisku ve firmě a eliminace dopadů na IT compliance.

Dostupnost SAFEQ Universal Print Connector
YSoft SAFEQ Universal Print Connector je volitelně a zdarma dostupný všem zákazníkům YSoft SAFEQ 6. Pokud vás nabídka YSoft SAFEQ a služby YSoft SAFEQ Cloud propojené s Universal Print zaujaly, kontaktujte svého reginálního Sales manažera (RSM) nebo navštivte náš web http://www.ysoft.com/safequp.

Pro zákazníky, kteří nepotřebují plnohodnotný systém řízení správy tisku, představila dnes společnost Y Soft novou rodinu produktů na bázi cloud/edge computingu s názvem YSoft OMNI Series™. První představenou aplikací je YSoft OMNI UP365™, která společně s YSoft OMNI Bridge™ dokáže propojit jakoukoliv síťovou tiskárnu či multifunkční zařízení se službou Universal Print bez potřeby implementace systému správy tisku.










Kontakt:

Jiří Kocourek
Jednatel
jiri@parco.cz
www.parco.cz
775630414


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 22. 7. 2020 8:58
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: PARCO Consulting s.r.o. (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Mediální agentura
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.