Europoslanec Tomáš Zdechovský navštíví Liberec a Turnov | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Europoslanec Tomáš Zdechovský navštíví Liberec a Turnov


Europoslanec Tomáš Zdechovský navštíví Liberec a Turnov Liberec – V pátek 6. listopadu navštíví v rámci poslaneckých dnů europoslanec Tomáš Zdechovský Liberec a Turnov

V 10 hodin zavítá na Základní školu, Lesní 575/12, která patří k zakládajícím členům sítě škol podporujících zdraví. Škola realizuje dlouhodobé projekty, především z dotací Evropského sociálního fondu. V poslední době úspěšně navazuje kontakty se školami v zahraničí.
V 11.30 navštíví zatím nejambicióznější a nejdražší projekt v téměř šedesátileté historii Technické univerzity v Liberci – Ústav pro nanomateriály, pokročilé technologie a inovace (CxI). Jedná se o nové výzkumné centrum, které vzniká od roku 2009. O inovacích a výuce v tomto oboru bude hovořit s ředitelem P. Tůmou a garantem studijního oboru docentem I. Mašínem.
V 16 hodin se v Turnově uskuteční beseda s veřejností na téma migrace a také možností zapojení mladých lidí do evropských záležitostí a možnosti stáží v Evropském parlamentu. Setkání se koná v turnovské Orlovně (Jiráskova 126).

Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL) působí v europarlamentním výboru pro občanské svobody, spravedlnost a vnitřní věci (LIBE), ve výboru pro rozpočtovou kontrolu (CONT) a v delegaci pro vztahy s Čínskou lidovou republikou.


Činnost Tomáše Zdechovského a jeho názory lze sledovat zde:
http://zdechovsky.eu/
www.facebook.com/TomZdechovskyEP¨
@TomZdechovskyEP








Kontakt:

Eva Fruhwirtová
mediální poradce
fruhwirtova@zdechovsky.eu
www.zdechovsky.eu
+420 737 103 866
+32 (0) 2 28 37


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 5. 11. 2015 10:54
Kategorie: Politika
Název zdroje: Tomáš Zdechovský, europoslanec (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Tomáš Zdechovský byl v roce 2014 zvolen za KDU-ČSL do Evropského parlamentu. Působí ve výboru pro občanské svobody, spravedlnost a vnitřní věci (LIBE), ve výboru pro rozpočtovou kontrolu (CONT) a v delegaci pro vztahy s Čínskou lidovou republikou.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.