NICOM vyhlašuje duben měsícem grafiky | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


NICOM vyhlašuje duben měsícem grafiky


Vzdělávací společnost NICOM s více než 20letou tradicí si zakládá na kvalitních autorizovaných kurzech, proto prodloužil partnerství se společnostmi Corel, Adobe, Zoner i Autodesk. NICOM tímto mimo jiné bojuje za legální software, kterého využívá jako svého pracovního nástroje pro výuku a duben tak vyhlásil jako měsíc grafiky. I proto se postavička NICOMÁČEK stává novým grafickým symbolem NICOMu.

Již od roku 2007 NICOM navazuje partnerství s mezinárodními společnosti vyvíjecími grafický software. Jde o společnosti Corel, Adobe, Zoner a Autodesk. Ze strany NICOMu je pro partnerství nutný akreditovaný lektorský tým, moderně vybavené učebny a dlouholeté zkušenosti s výukou grafických programů. Legálnost software je samozřejmostí.

NICOMáček vyhlašuje duben měsícem grafiky a pro své zákazníky připravuje slevové, množstevní a další zajímavé akce. Zájemci o školení si tak budou moci objednat kurzy Adobe, Corel, Zoner či Autodesk výrazně výhodněji.

Od 1. do 30. dubna 2013 budou probíhat dny grafiky s mimořádnými akcemi a slevami na veškeré grafické kurzy. Tyto výhody budou pravidelně a aktuálně zveřejňovány na Facebooku NICOM. Bude možné si objednat 2 kurzy za cenu jednoho, kurzy za třetinovou cenu či kurzy s dárkem.

Stačí sledovat www.nicom.cz/facebook.








Kontakt:

Mgr. Petra Válková
Manažer marketingu
valkova@nicom.cz
http://www.nicom.cz/velke-dubnove-slevy-na-kurzy-grafiky
602 323 906
541 423 736


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 21. 3. 2013 14:06
Kategorie: Média a reklama
Název zdroje: NICOM (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
Společnost NICOM, a. s., (www.nicom.cz), je vzdělávací společnost a autorizované školicí středisko firem Microsoft, Autodesk, Corel, Adobe a Zoner, jejímž cílem je poskytování komplexních služeb ve vzdělávání dospělých, a to v oblasti výpočetní techniky, informačních technologií a firemního vzdělávání. NICOM nabízí také kurzy fotografování po začátečníky i pokročilé pod vedením profesionálních fotografů. Společnost NICOM je také testovacím střediskem firmy Prometric, VUE, Autodesk a ECDL, kde je možno získat mezinárodně platné certifikáty v oboru IT. Vynikající odborná znalost a bohaté zkušenosti při řešení jednotlivých úkolů jsou zárukou vysokého standartu poskytovaných služeb koncovým zákazníkům. V této oblasti byla uskutečněna celá řada projektů pro významné společnosti a instituce. Hlavní sídlo společnosti NICOM je v Brně, další pobočky jsou v Praze a Ostravě. Díky mobilním notebookovým učebnám společnost NICOM realizuje kurzy po celé České republice. Od konce roku 2012 také pořádá kurzy potápění s mezinárodní platností.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.