Costa Coffee otevírá kavárnu v ostravské Nové Karolině | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Costa Coffee otevírá kavárnu v ostravské Nové Karolině


Největší evropský kavárenský řetězec Costa Coffee otevírá ve čtvrtek 22. března svou první kavárnu na Moravě. Dvacátá první kavárna Costa v České republice přivítá své hosty v novém ostravském obchodním centru Forum Nová Karolina. Na oslavu otevření nové kavárny čeká na zákazníky dárek - akce 1+1 káva zdarma – a to až do neděle 25. března!

Ostrava se tak stává prvním moravským městem, kde si opravdoví milovníci kávy budou moci vychutnat skvělou kávu, připravenou skutečnými baristy – profesionály v oboru přípravy kávy. „Na rozdíl od většiny našich konkurenčních řetězců má Costa Coffee kontrolu nad celým procesem přípravy kávy. Od jejího pěstování, po výběr těch nejkvalitnějších zrn přímo na plantáži, přes její skladování, míchání, pražení a mletí až po samotnou přípravu každého jednotlivého šálku kávy,“ připomíná Jakub Bureš, brand manager Costa Coffee v ČR. Proto je Costa nejen ve své domovské Velké Británii, ale i ve více než 2.200 kavárnách po celém světě, tolik oblíbená. „Navíc u nás Vám kávu vždy připraví barista, přesně podle Vaší chuti – Costa nepoužívá automatizované přístroje, které kávu vyrobí pouhým zmáčknutím knoflíku,“ doplňuje pan Bureš.

Vedle kvality kávy si zákazníky získává i přátelská atmosféra každé z kaváren. V neposlední řadě je oceňována také společenská odpovědnost Costa Coffee – 100% použité kávy pochází z certifikované produkce organizace Rainforrest Alliance. Ta navazuje na zásady Fair Trade, navíc je však ještě obohacuje o sociální a ekologický rozměr. Společnost Costa Coffee byla založena v roce 1971 v Londýně italskými bratry Sergiem a Brunem Costovými. V České republice je v současné době 21 kaváren Costa Coffee, čímž si Costa na našem trhu udržuje přední pozici mezi kavárenskými řetězci. Kromě Prahy najdete kavárny Costa Coffee také v Plzni, Teplicích, Pardubicích a Liberci. Za rok se v kavárnách v České republice spotřebuje více než 30 tun originální kávové směsi Costa Coffee Mocha Italia Espresso Blend. „V letošním roce chystáme otevření minimálně dalších čtyř kaváren,“ doplňuje Jakub Bureš.

Na zákazníky nové kavárny ve Foru Nová Karolina čeká od 22. do 25. března dárek v podobě akce 1+1 káva zdarma – pokud si v těchto dnech koupíte 2 kávy, tu levnější budete mít od Costa Coffee zcela zdarma!

Seznam všech 21 kaváren Costa Coffee v ČR najdete na www.costa.coffee.cz







Kontakt:

Adéla Dittmannová
PR manager
dittmannova@ibc.cz
www.costa-coffee.cz
737650721


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 20. 3. 2012 11:02
Kategorie: Společnost a životní styl
Název zdroje: E-centrum (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
PR agentura
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.