Návrat dvojmužného jamkovače STIHL BT 360, tentokrát v ekologické variantě | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Návrat dvojmužného jamkovače STIHL BT 360, tentokrát v ekologické variantě


Firma Andreas STIHL znovu zavádí na český trh dvojmužný jamkovač STIHL BT 360, o jehož návrat se zasloužili sami zákazníci. Tento výkonný pracant byl na českém trhu k mání zhruba do roku 2006. Vzhledem k velké poptávce po nových strojích se STIHL BT 360 vrací na český trh a bvl upraven pro ekologičtější chod.

STIHL BT 360 je silný dvojmužný jamkovač o výkonu 2,9 kW se sklopným nosným rámem, vhodný pro mnoho pracovních úkolů – od vrtání jednoduchých otvorů do země až po odebírání vzorků z půdy. Samozřejmostí je bohatý výběr vrtacích nástrojů pro otvory do průměru až 400mm, a to ze spirálových vrtáků, sázecích šneků či zemních vrtáků srdcovitého tvaru. To vše s možností použít prodlužovací tyče s vyměnitelným bajonetovým zámkem v délce 50 a 100 cm.
Kompenzátor tohoto stroje, zabudovaný do karburátoru, zajišťuje spolu s papírovou filtrační jednotkou dlouhé pracovní periody bez nutnosti údržby filtru. Jako následek kompresního tlaku vznikají běžně při startování dvoutaktního motoru trhavé síly, které zatěžují svaly a klouby. Tyto síly významně snižuje funkce ElastoStart. Speciální tlumicí prvek ve startovací rukojeti se protáhne v závislosti na tažné síle, a způsobí tak, že je startování stejnoměrné, bez trhavých silových špiček. Dvojmužný jamkovač STIHL BT 360 splňuje normu pro výfukové plyny EU 1, je vybaven dodatečným vypínačem motoru pro druhého obsluhujícího či speciální izolací rukojetí, tlumící nejen vibrace, ale chránící obsluhu i proti elektrickému výboji..
Velmi robustní pomocník pro sázecí práce a stavbu plotů v pěstební činnosti, malé zemní vrtací práce ve stavebnictví, komunální sféře a krajinářství je znovu v prodeji od 8. února 2012.

Technické parametry:

Zdvihový objem cm³ 60,3
Výkon kW/k 2,9/3,9
Hmotnost kg 1) 28,8
Otáčky vřetene 1/min 50
Hladina akustického tlaku dB(A) 2) 101,0
Hladina akustického výkonu dB(A) 2) 114,0
Hodnota vibrací vlevo/vpravo m/s² 3) 9,0/8,9

1) bez vrtného nástroje
2) K-faktor podle RL 2006/42/EG = 2,5 (dB(A))
3) K-Faktor podle RL 2006/42/EG = 2 m/s²

Výrobky STIHL nehledejte v hobby marketech, ale pouze u autorizovaných prodejců STIHL a VIKING s kvalitním poradenstvím a servisem. Autorizovaný prodejce garantuje svými odbornými znalostmi to, že každý uživatel dostane takové nářadí, které je pro něj a účel jeho využití optimální. Prodejce vám vždy předá stroj připravený k provozu a bude vás informovat o správné a bezpečné obsluze, případně vám poradí s nákupem dalších pomůcek, příslušenství a ochranných prostředků.
Podrobné informace o produktech a autorizovaných prodejcích STIHL najdete na www.stihl.cz.

Andreas STIHL spol. s r.o.
Andreas STIHL spol. s r.o. je dceřinou společností koncernu STIHL AG a také výhradním obchodním zastoupením tohoto světového výrobce malé lesní a zemědělské mechanizace v ČR. Historie společnosti STIHL sahá do roku 1926, kdy Andreas Stihl založil s několika spolupracovníky nevelkou strojírenskou firmu. Dnes společnost STIHL zaměstnává více než 7800 pracovníků po celém světě. Důraz na inovace, uplatňování progresivních technologií i poznatků vlastního výzkumu – to jsou základy, na kterých stojí proslulá kvalita a spolehlivost produktů STIHL.

Více na: http://maxmediapr.cz/category/stihl/







Kontakt:

Krystof Sabacky
Managing Director
krystof@maxmediapr.cz
www.maxmediapr.cz
222 764 860


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 5. 3. 2012 14:40
Kategorie: Energetika a průmysl
Název zdroje: maXmedia (GSMA group) (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
maXmedia nabízí tým profesionálu a poskytuje komplexní sluzby v oblasti public relations. Je součástí GSMA group, do které ještě patří agentura GSMA a WTF Entertainment. Díky tomu dokáze nabidnout podstatne vice nez jen bezchybne PR.
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.