Metropolitní spořitelní družstvo přijalo pětitisícího člena | Tiskovky.info

servis pro novináře


Přihlásit | Registrace
Vytisknout Vytisknout

Tisková zpráva


Metropolitní spořitelní družstvo přijalo pětitisícího člena


Jedna z nejstabilnějších a kapitálově nejsilnějších družstevních záložen v České republice, Metropolitní spořitelní družstvo (MSD), přijala v pondělí 14. listopadu svého 5.000 člena. Potvrdila tím svou silnou pozici na finančním trhu družstevních záložen, kde díky zvýšení bilanční sumy na 4,3 mld. Kč na konci III. čtvrtletí 2011, rostoucímu počtu členů a výši vytvořeného zisku zaujala z hlediska velikosti 3. místo.


Na pražské pobočce v Karlíně si v pondělí přišel pro svou nečekanou odměnu třiadvacetiletý Jiří Brejša. Jubilejnímu členu MSD s pořadovým číslem 5000 poblahopřáli členové představenstva a vedoucí pobočky mu předala milý dárek v podobě lahve šampaňského a poukazu na luxusní večeři.
Jiří Brejša je student z Mělníka, který si v Praze našel brigádu a své vydělané peníze se rozhodl ukládat a zúročit. „Hledal jsem nejvýhodnější úrokovou sazbu a při srovnávání nabídek na internetu jsem se jednoznačně rozhodl pro Metropolitní spořitelní družstvo. I ostatní podmínky založení spořícího konta jsou prakticky bezkonkurenční“ doplnil Brejša. Právě spořící konto je aktuálně nejoblíbenějším produktem Metropolitního spořitelního družstva.

Účet u MSD si může založit každá fyzická i právnická osoba, která je členem záložny. Základní členský vklad do družstva je 100 Kč, po jeho vložení se osoba stává členem MSD. Na spořícím kontu pak získá výhodnou úrokovou sazbu 2,8% p.a. Spořící konto je účet bez výpovědní lhůty, s pevnou úrokovou sazbou bez ohledu na výši zůstatku. Smlouvou se sjednává na dobu neurčitou a založení, vedení a zrušení spořícího konta, stejně jako veškeré pohyby na účtu jsou bez poplatků. V případě ostatních vkladových produktů může úroková sazba dosáhnout až 4,8% p.a. Vklady členů MSD jsou stejně jako v případě vkladů v bance ze zákona 100% pojištěny až do výše 100 tisíc EUR.








Kontakt:

Adéla Dittmannová
PR manager
dittmannova@ibc.cz
www.metunion.cz
737650721


Vstoupit do diskuse >> | Počet příspěvků: 0

Vydáno: 15. 11. 2011 10:54
Kategorie: Finance
Název zdroje: E-centrum (ověřený zdroj [?])
Popis zdroje:
PR agentura
PR

Distribucezpráv

>>
Vytvoříme za vás tiskovou zprávu a distribujeme ji 2000 novinářům.
news

Jsemnovinář

Novinářům poskytujeme pouze kvalitní a ověřené informace.
 i 

Jsemnávštěvník

>>
Přečtěte si jedinečné zprávy z první ruky dříve než ostatní.