REJA spol. s r.o. | Tiskovky.info

Informace o zdroji

REJA spol. s r.o.

Poslední vydané tiskové zprávy

Děti a kvalitní sluchadla = plnohodnotné vzdělání

PRAHA - Sluch je pro život velmi důležitý. Zejména pro děti, které svět teprve objevují a učí se poznávat zvuky okolí, hlasy lidí, zvířat či zvuky věcí, představuje ztráta sluchu velký hendikep. Především proto, že ztráta sluchu souvisí s rozvojem vlastní řeči a možnosti dosažení plnohodnotného vzdělání, které je důležité pro jejich pracovní uplatnění v budoucnosti. Po desetiletí společnost Phonak nabízí sluchadla pro děti všech věkových kategorií a všechny stupně ztráty sluchu. Sluchadla značky Phonak umožňují dětem uplatnit jejich potenciál již dnes a připravit je na budoucnost.

PHONAK - sluchadla pro děti

S nastávajícím novým školním rokem, kdy Vaše dítě začíná navštěvovat školku či školu, je důležité, aby se i přes sluchovou ztrátu plně začlenilo do dětského kolektivu a rozvíjelo svoje schopnosti. Pro všechny děti se sluchovou ztrátou nabízí společnost PHONAK osvědčenou technologii, zaměřenou především na problematiku dětského sluchu a nastavování dětských sluchadel. Společnost PHONAK přináší dětským uživatelům komplexní portfolio sluchadel a to pro všechny stupně postižení sluchu.

Poslední tiskové konference