Privilege PR, s.r.o. | Tiskovky.info

Privilege PR, s.r.o.

Poslední vydané tiskové zprávy

JARNÍ NADÍLKA V OUTLETOVÉM CENTRU

Fashion Arena Outlet Center, první outletové centrum v Praze - Štěrboholích, si pro své zákazníky připravilo jarní dárek, slevovou akci Jarní nadílka. V týdnu kolem velikonočního víkendu, od 8. do 15. dubna, nabídnou obchody outletového centra svým zákazníkům další zvýhodnění, 10 - 30% slevy na celý uskutečněný nákup. Kvalitní značkové zboží z outletového centra, s již tak zajímavými cenami, minimálně o 30% nižšími oproti nabídce běžných obchodů, tak návštěvníci dostanou ještě výhodněji. V rámci Jarní nadílky nabídne například Lee Wrangler, Sarar, Reebok další 30% dodatečné slevy, Mango, Levi´s, Pepe Jeans, Alpine Pro 20% slevy, adidas, ECCO, Marc Picard a mnoho dalších 10%. Jiné obchody dále nabízí zajímavé akční nabídky na vybraný sortiment.

OBLIBA OUTLETOVÉHO CENTRA FASHION ARENA OUTLET CENTER RYCHLE ROSTE

Prosincový průzkum potvrzuje, že si zákazníci uvědomují výhody nákupu v outletu V době, kdy Fashion Arena Outlet Center v Praze – Štěrboholech poprvé otevřela, v listopadu 2007, jen malá část obyvatel Prahy a Středních Čech navštívila nějaké outletové centrum v České republice nebo zahraničí. Většina neměla s nákupy v outletových centrech žádnou zkušenost, nevěděla, co si pod pojmem „outlet“ představit. Průzkum společnosti Opinion Windows provedený mezi návštěvníky Fashion Areny v prosinci 2008 potvrdil to, co naznačovala čísla rostoucí návštěvnosti a obratu – lidé rychle pochopili přednosti outletového nakupování a pro mnohé se tato činnost stává dokonce koníčkem. Až 33 % zákazníků navštívilo centrum 5krát či vícekrát za posledních šest měsíců! Pozitivní osobní zkušenost z nákupu nebo doporučení známých jsou hlavními tahouny návštěvnosti centra. Návštěvnost v prosinci 2008 byla o 15,5 % vyšší než ve stejném období roku 2007. Také obchody na tento vývoj pozitivně reagují a rozšiřují svou nabídku sortimentu i akčních nabídek. Centrum samotné pak otvírá nové prodejny tak, aby výběr byl skutečně pestrý.

FASHION ARENA OTEVŘELA KLUZIŠTĚ PRO VEŘEJNOST

První a stále jediné outletové centrum v Praze Štěrboholích - Fashion Arena Outlet Center zahájilo v sobotu 6.12. poutavou lední show provoz mobilního umělého kluziště. Veselí pánové ve fráčcích na bruslích – tučňáci – slavnostně otevřeli kluziště, které bude v provozu denně od 13 hodin až do konce ledna. Fashion Arena díky svým prostorovým kapacitám mohla umístit u venkovního dětského hřiště velké kluziště o rozměrech 9 x 16,5 m a zpříjemnit tak atmosféru dětem i dospělým při nakupování. K dispozici je návštěvníkům během provozních hodin dokonce i půjčovna bruslí a večerní osvětlení je pro dokonalý zážitek samozřejmostí.

FASHION ARENU NAVŠTÍVIL JIŽ MILION ZÁKAZNÍKŮ

Fashion Arena Outlet Center, první outletové centrum v Praze, přivítalo již po osmi měsících od svého otevření miliontého zákazníka. Z čerstvého průzkumu, který mezi návštěvníky outletového centra v Praze Štěrboholích provedla uprostřed léta společnost Opinion Window, navíc vyplynul poměrně paradoxní údaj, a to že v létě tady za jednu návštěvu utráceli lidé v průměru o 13 % více oproti předvánočnímu období. Nadále pak platí další zajímavost - ve Fashion Areně co do výšky průměrné útraty předčí muži ženy cca o tři sta korun!

Poslední tiskové konference