Playground | Tiskovky.info

Playground

Poslední vydané tiskové zprávy

Centrum SÁMOVKA otevřelo druhý Dům na půli cesty

/26. listopadu 2009/ Centrum prevence a pomoci dětem žijícím mimo vlastní rodinu se sídlem v Sámově ulici v pražských Vršovicích zahájilo provoz dalšího Domu na půli cesty v Jaromírově ulici v Nuslích.

Společnost Soare sekt a.s. se stěhuje na Moravu

/Jablonec nad Nisou, 8. října 2008/ Významný výrobce sektů a tichých vín společnost Soare sekt a.s. se sídlem v Jablonci nad Nisou se v roce 2009 přesune na Moravu. Tato zásadní změna byla majiteli firmy a managementem dlouho zvažována a po důkladné analýze vlivu na značky společnosti a ekonomickou efektivitu, bylo v průběhu září učiněno definitivní rozhodnutí.

Sekt Femme Fatale ve světě módy

/Praha, 8. září 2008/ Společnost Soare sekt a.s. se stala toppartnerem galavečera jubilejního mezinárodního módního veletrhu Móda Praha. Mezi modely světových značek Versace VJC, C´N´C Costume National, Ferre Milano, GF Ferre, Stuart Weitzman nebo Roccobarocco se tak objevil prémiový sekt pro ženy Femme Fatale.

Mucha sekt se zapsal do České knihy rekordů

/Praha, 27. srpna 2008/ V rámci srpnového Mezinárodního hudebního festivalu Petera Dvorského byl překonán národní rekord v hromadném přípitku sektem. Celkem 1 534 návštěvníků festivalu si v jedné chvíli připilo Mucha sektem z prémiové série připravené speciálně pro tuto příležitost.

Poslední tiskové konference

Pozvánka na tiskovou konferenci Centra SÁMOVKAk aktuálním programům pomoci dětem žijícím mimo vlastní rodinu pražského Centra SÁMOVKA a také k diskusi na téma: „Problematika odchodu dospívajících z dě
26. 11. 2009 10:00 | Centrum SÁMOVKA, Jaromírova 57, Praha 4; zastávka tramvaje Svatoplukova více