EnviWeb s.r.o. | Tiskovky.info

EnviWeb s.r.o.

Poslední vydané tiskové zprávy

Akce Ukliďme Česko proběhne již v půlce května

V sobotu 17. května proběhne po celé naší republice dobrovolnická úklidová akce zaměřená na likvidaci černých skládek. Jedná se o první ročník akce, jejímž cílem je nejen uklidit naše okolí, ale také mediálně zviditelnit dlouhodobě neřešenou problematiku černých skládek a přispět tím k prevenci jejich vzniku.

ZmapujTo.cz pomůže při úklidu po povodních - zapojit se může každý

ZmapujTo.cz je primárně zaměřeno na mapování rozšířeného nešvaru - černých skládek v našich městech i přírodě. V rekaci na současnou povodňovou situaci se však autoři projektu rozhodli aplikaci rozšířit tak, aby pomohla s likvidací následků povodní. Konkrétně s hlášením (a díky tomu urychleným úklidem) povodňových odpadů.

Jak na černé skládky? Pojďte je s námi zmapovat!

Jaro se nám nezadržitelně blíží i když se mu zatím moc nechce (zlí jazykové tvrdí že se nemůžeme podivnému aprílovému počasí divit, když tomu tady vládne Nečas...).

Školáci úspěšně zmapovali černé skládky

V rámci školního recyklačního programu RECYKLOHRANÍ, aneb Ukliďme si svět!, který na českých školách probíhá již čtvrtým rokem, se mohly školy v jednom z posledních úkolů zapojit do mapování černých skládek.

Ukliďme si Česko

Začal nám podzim, listí na stromech a keřích pomalu začíná opadávat a odhaluje tak rozšířený nešvar, kterým jsou černé skládky. Proto je toto období velmi vhodné pro jejich zmapování ve vašem okolí. Nebuďte lhostejní k životnímu prostředí v němž všichni žijeme a pokud máte tzv. chytrý telefon, využijte možnosti instalace freewarového programu na mapování černých skládek.

Poslední tiskové konference