CGIT.cz | Tiskovky.info

Informace o zdroji

CGIT.cz

Poslední vydané tiskové zprávy

Dejte o sobě vědět s iSpoluprace.cz!

iSpoluprace.cz je nový portál zaměřený na spolupráci, partnerství a kooperaci. Jeho uživatelé mohou zdarma zveřejňovat svoje nabídky a poptávky činnosti pro spolupráci, která není nijak limitována. Portál je tak otevřen všem činnostem a osobám se zájmem o kvalitní spolupráci. Stačí vyplnit jednoduchý formulář!

O internetu a nových médiích s Virtualium.cz

Dne 29. října roku 2009 zahájil svůj provoz nový internetový server Virtualium.cz s informacemi o internetu a nových médiích. Zájemci o tuto oblast informací tak mají přístup k článkům, aktualitám a diskusím, které jsou spojeny s narůstajícími pojmy z virtuálního světa.

O filmovém průmyslu s Filmjob.cz

Dne 13. října roku 2009 zahájil svůj provoz nový internetový server Filmjob.cz s informacemi z filmového průmyslu. Zájemci o tuto oblast informací tak mají přístup k článkům, aktualitám, diskusím a odkazům, které jsou spojeny s filmovou pre-produkcí, produkcí, post-produkcí, distribucí a dalšími elementy filmového procesu tvorby.

Bannery do 24 hodin

Studio CGIT.cz zaměřené na grafiku s přesahem k multimédiím nabízí možnost rychlého vytvoření reklamního banneru (proužku) a to do 24 hodin od provedení objednávky. Zákazník tak obdrží tento požadovaný produkt nejpozději druhý den.

Poslední tiskové konference