Brikcius.com | Tiskovky.info

Brikcius.com

Poslední vydané tiskové zprávy

Opilá plachtivice - Festival Den poezie

Jste zváni na básnické čtení BRIKCIUSOVÁ NA PRÁDLE - OPILÁ PLACHTIVICE, z nové sbírky básní Anny Brikciusové, v podání Jana Židlického a za hudebního doprovodu violoncellistky Anny Brikciusové, které se koná v neděli 16. listopadu 2014, v 18.00 hod., v kostele sv. Jana Křtitele Na Prádle (Říční 6, Praha 1), v rámci 16. ročníku festivalu Den poezie, 204. výročí narození básníka Karla Hynka Máchy, 3. ročníku Festival Brikcius, Roku české hudby 2014 a Daniel Pearl World Music Days. Vstupné dobrovolné.

Press: 5 tipů na vánoční dárky

5 TIPŮ NA VÁNOČNÍ DÁRKY, KTERÉ POŘÍDÍTE ONLINE (CD MAKANNA, CD Praha-Brno, nový e-Shop Festivalu Brikcius, violoncello na iTunes a Supraphonline, vstupenky na vánoční koncert).

Press: pozvánka na FESTIVAL BRIKCIUS - 2. ročník cyklu koncertů komorní hudby v Domě U Kamenného zvonu (jaro - podzim 2013)

Poslední tiskové konference