Zaměstnanci OKIN FACILITY nafotili kalendář s dětmi z dětských domovů | Tiskovky.info

Zaměstnanci OKIN FACILITY nafotili kalendář s dětmi z dětských domovů

Stejně jako loni ani letos nezůstali zaměstnanci OKIN FACILITY lhostejní k dětem, které nemohou trávit Vánoce se svojí rodinou. Zástupci firmy již podruhé navštívili děti z dětských domovů ve Volyni a nově také v Lichnově a rozdali jim dárky v rámci akce „Napište Ježíškovi“. V letošním roce se navíc vrhli do smělého plánu, který dal vzniknout originálnímu a vtipnému kalendáři pod taktovkou fotografa Martina Vobořila. Hlavní roli v situačních fotografiích s tématikou vybraných služeb společnosti hrají samy děti a zaměstnanci. Hlavními hvězdami kalendáře nazvaného Malí dospěláci 2012 se tak staly právě děti z dětských domovů.

„Na jednotlivých snímcích uvidíte děti z obou uvedených dětských domovů ztvárňující typické, mnohdy úsměvně zpracované situace, se kterými se naši zaměstnanci setkávají při poskytování služeb našim obchodním partnerům. Každé z dětí přitom vždy představuje jednu profesi, jako je např. recepční, údržbář nebo deratizér,“ popsal obsah kalendáře vedoucí projektu Zdeněk Štěpka. Autorem snímků je fotograf Martin Vobořil, který při zpracování jednotlivých scén použil kombinaci ateliérových fotografií účinkujících a 3D modelaci prostor, ve kterých se dané scény odehrávají. „Na tomto místě nemohu opomenout obdiv nad přístupem, nadšením a disciplínou dětí z obou dětských domovů k celodennímu ateliérovému focení. Spolupráce s nimi i herecké výkony byly skutečnou radostí,“ doplnil Zdeněk Štěpka.

V rámci akce „Napište Ježíškovi“ zaměstnanci OKIN FACILITY vyslyšeli dětská přání a nakoupili dárky, které si samy děti k Vánocům přály. „Snažíme se alespoň touto formou zpříjemnit Vánoce dětem, pro které je jediným domovem domov dětský. Díky kalendáři jsme jim zároveň umožnili stát se alespoň na chvíli hvězdami a užít si atmosféru velkého focení. Věříme, že vtipně pojatý kalendář zvedne náladu každému, komu se dostane do ruky,“ shrnul hlavní myšlenku kalendáře Zdeněk Štěpka.

V Praze 19. prosince 2011

Náhled kalendáře v tiskové kvalitě je možné stáhnout z tohoto odkazu: http://www.stance.cz/tiskove_stredisko/files/download/10/OKIN_Kalendar_2012.pdf

Jiří Kaňa
Account Executive
jiri.kana@stance.cz
www.stance.cz
+420-721-331-593
+420-224-810-809

Vydáno: 19. 12. 2011 17:07
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: Stance Communications, s. r. o. (ověřený zdroj [?])
Stance Communications, s. r. o. od roku 2004 poskytuje komplexní služby Public Relations.

Nabídka služeb pro naše klienty zahrnuje strategické poradenství, media relations – media lobbiyng, tvorba a vydávání tiskových zpráv, realizace tiskových konferencí a neformálních setkání s novináři, pravidelný monitoring médií, mediální tréninky, krizovou komunikaci, pořádání eventů a další služby z oblasti Public Relations.