XANADU a HP hledají nejstarší plotr v České republice | Tiskovky.info

XANADU a HP hledají nejstarší plotr v České republice

Nový model HP Designjet 111 získá majitel nejstaršího funkčního plotru stejné značky, dárky pak i ostatní účastníci

Praha, Pardubice, České Budějovice, 31. května 2010 – Akciová společnost XANADU, dodavatel řešení a služeb v oblasti informačních technologií, a společnost HP, výrobce špičkových velkoformátových tiskáren, se rozhodly ocenit uživatele, kteří provozují staré, ale dodnes spolehlivé typy plotrů. Majitel nejstaršího funkčního modelu s logem HP se může těšit na zbrusu novou velkoformátovou tiskárnu HP, která byla představena právě v těchto dnech. Soutěž je otevřena všem uživatelům z České republiky a potrvá až do 1. září 2010.

V řadě českých firem a organizací dodnes věrně slouží plotry a velkoformátové tiskárny z devadesátých let minulého století. Někde ještě fungují i staré perové plotry prohánějící pisátka po rolích papíru. Majitel toho úplně nejstaršího funkčního plotru HP (formátu alespoň A1) v České republice, si v této soutěži odnese hlavní cenu – zbrusu novou velkoformátovou tiskárnu HP Designjet 111r. Pro prvních 200 účastníků, kteří nezískají hlavní cenu, ale přesto splní soutěžní podmínky, je navíc přichystána 45m role kvalitního, značkového papíru HP Universal Bond Paper.

Podmínky soutěže

Soutěž je určena všem jednotlivcům i organizacím, kteří dodnes vlastní starý, ale dosud funkční plotr HP formátu alespoň A1. Vítěz soutěže bude moci předvést svůj plotr v akci.
Všichni zájemci o účast v soutěži se mohou do 1. září 2010 přihlásit zde: www.xanadu.cz/nejstarsi-plotr.

„HP vyrábí plotry již od osmdesátých let minulého století. Díky spolehlivosti a vysoké užitné hodnotě si získaly velký věhlas v celé řadě oborů i v České republice,“ dodává Tomáš Netolický, ředitel společnosti XANADU. „Se společností HP, s níž nás pojí nejvyšší stupeň obchodního a servisního partnerství i dlouholetá spolupráce, jsme se rozhodli odměnit uživatele těch vůbec nejstarších plotrů. Dodnes na ně často nedají dopustit a udržují je v provozuschopném stavu. Tito věrní uživatelé plotrů HP si bezpochyby zasluhují ocenění již za svou péči o unikátní technologické dědictví.“

O společnosti XANADU
XANADU a.s. je předním poskytovatelem řešení a služeb v oblastech CAD, GIS, IT infrastruktury a vývoje softwaru se zaměřením na střední a velké společnosti nebo organizace centrální správy a samosprávy, včetně středního a vysokého školství v České republice i v zahraničí. XANADU na českém trhu působí již devatenáctým rokem, má status Gold Partner společností Autodesk, HP a Microsoft.
Více informací: www.xanadu.cz.
Další zajímavé zdroje: www.cadforum.cz, blog.xanadu.cz, budweiser.xanadu.cz.

Tomáš Vít
Copywriter
tomas.vit(at)virklis.cz

Vydáno: 31. 5. 2010 15:29
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: Virklis, a. s. (ověřený zdroj [?])
Virklis, a. s., působí v České a Slovenské republice od roku 1998. Svým klientům poskytuje specializovaný servis, který lze zjednodušeně charakterizovat jako mediální a propagační služby. Klienty agentury Virklis jsou např. společnosti Novell, Sun Microsystems, TÜV-SÜD, UNEX, LBMS, HP, NETGEAR, NextiraOne, IGNUM, XANADU, Servodata, Nostromo ad. Informace o agentuře Virklis najdete na adrese www.virklis.cz.