Wrangler Prague Parkour 2011 | Tiskovky.info

Wrangler Prague Parkour 2011

Dne 7. 9. 2011 v 15 hodin, na náměstí Republiky, NC PALLADIUM, Praha Chcete si přijít pro nové džíny Wrangler a ještě si užít adrenalinovou podívanou na „parkouristy“, kteří se nebojí skákat a lézt přes ty nejtěžší překážky? Vyhoďte své staré džíny do Wrangler kontejneru, určeného na charitu Naděje o.s. a dostanete zdarma nové!!! Hudební fanoušky potěší koncert zpěvačky Debbi.

Americká outdoorová denim značka Wrangler se rozhodla spolu s českými „parkouristy“ uspořádat Wrangler Prague Parkour 2011. O čem je řeč? O příjemném odpoledni stráveném podívanou na profesionály v Parkour, nových džínech Wrangler a koncertu zpěvačky Debbi.
Parkour neboli správně Le Parkour je umění pohybu překonávat překážky. Jsou při tom využívány přirozené pohyby jako běh, skákání a lezení, pomocí kterých se co nejefektivněji a nejrychleji dostává člověk z místa na místo. Parkour je nesoutěžní sport. Jde o překonávání sebe samého, svého strachu, svých nedostatků a nutnosti se chtít neustále zlepšovat. Smyslem je ovládnout tělo jako celek.
Prvotní nápad propojení denimové legendy Wrangler a adrenalinového zážitku vzešel z její úspěšné kampaně We Are Animals. Kde se hlavní protagonisté nebojí stejně jako „parkouristi“ extrémů, adrenalinu a kaskadérství. Prolétnout proskleným oknem či běhat v plamenech jim nedělá sebemenší potíže. Ostatně název We Are Animals vypovídá o všem. Wrangler navíc rozdá 100 džínů, abyste se i Vy v nich mohli cítit jako zvířata. Co proto udělat? Stačí sundat své staré džíny, hodit do Wrangler kontejneru, který je určen na charitu Naděje o.s. a běžet si do Wrangler obchodu do nákupního centra PALLADIUM pro nové. Pro pány jsou přichystané střihy Ben a Ace a pro dámy lichotivé střihy Molly a Bill.
Třešničkou na dortu je koncert zpěvačky Debbi neboli Deborah Kahl, jejíž hudební kariéra stoupá každým dnem. Její třetí singl z desky Touch the Sun, takřka s popěvkovým názvem „ La La “ patří spolu s písní Touch the Sun, dle oficiální hitparády IFPI, mezi nejhranější písničky rádiového éteru.

Vydáno: 29. 8. 2011 10:23
Kategorie: Zábava
Název zdroje: VF Czech s.r.o. (ověřený zdroj [?])
Wrangler