Výškové práce Nyk | Tiskovky.info

Výškové práce Nyk

Výškové práce-Vylezeme kamkoliv

Výškové práce jsou vám k dispozici i k těm nejodvážnějším úkolům. Žádná výška pro nás není dost vysoká. Žádná činnost pro nás není nezvládnutelná. Nabídnout vám můžeme skvěle sehraný tým zručných profíků, pro které neexistuje žádná nepřekonatelná překážka. Zaměstnáváme šikovné zedníky, malíře i natěrače. Vedle profesních zkušeností musí být také dostatečně obrněni proti strachu z výšek. Téměř žádnou z našich činností neprovádíme s nohama na zemi. Nevěřili byste, jak obtížné je položit jednu obyčejnou cihlu, když je pod vámi 20 metrů. To i ti nejotrlejší zedníci znejistí. To se naštěstí našich zaměstnanců netýká. Každý sic má právo na slabší chvilku, ne však v případě zakázky pro klienta. V tomto ohledu jsme k sobě přísní. Vám tak garantujeme skvělý výsledek, který se týká mnoha dalších činnosti. Výškové práce v našem podání dále znamenají např. montáže reklam, vánočních výzdob a v neposlední řadě rekonstrukci bytů a domů.

Petr Nykles
Jednatel
info@nyk.cz
www.nyk.cz