Vyhrajte www stránky zdarma | Tiskovky.info

Vyhrajte www stránky zdarma

Společnost Malota Production s. r. o., která se věnuje profesionálnímu a kvalitnímu webdesignu, vyhlásila soutěž o webové stránky zdarma v celkové hodnotě 20.000 Kč. Chcete-li, aby mělo Vaše podnikání smysl, zapojte se do soutěže a získejte profi www stránky s redakčním systémem.

3. června 2011 08:45 – ČESKÁ REPUBLIKA
O co se jedná? Soutěže se může zúčastnit každý, kdo se v termínu od 01. června do 30. září 2011 vyfotí v zahraničí na téma INTERNET V ZAHRANIČÍ a svou fotografii vloží na zeď profilu Soutěž a vyhraj web. K fotografii je nutné vložit komentář o místě, kde byl snímek pořízen a nasbírat co nejvíce kliků „Like“ neboli „To se mi líbí“.

V případě, že získáte nejvíce kliků, vyhrajete od společnosti Malota Production s. r. o. www stránky v celkové hodnotě 20.000 Kč, roční provoz (webhosting) a doménu. Doménu si můžete vybrat podle svého vkusu, společnost ji pro Vás koupí a zaregistruje přímo na Vaše jméno nebo jméno firmy.

Společnost Malota Production s. r. o. Vám vytvoří profesionální webovou prezentaci podle Vašeho přání. Jakmile bude grafický návrh hotový a výherce jej schválí, www stránky budou do pěti pracovních dnů spuštěny na registrované doméně. Veškerý obsah webu si budete moct plnit a editovat pomocí redakčního systému zcela sami. Konzultant Vám přijede vše zdarma vysvětlit.

Neváhejte a posílejte svoje fotografie ze zahraničí, na kterých jste s mobilem, notebookem, počítačem či jinou technickou vychytávkou. Hlasování o nejlepší fotografii proběhne od 01. června do 01. listopadu 2011. Chyťte svou šanci!

Simona Zábržová
Šéfredaktor
simona.zabrzova@czechtimes.cz

Vydáno: 3. 6. 2011 20:47