Vlastní značky společnosti SPAR | Tiskovky.info

Vlastní značky společnosti SPAR

Důraz na čerstvé, zdraví prospěšné, ekologické a kvalitní produkty je jedním z důvodů, proč se společnost SPAR zaměřuje na vlastní řadu výrobků, ať už se jedná o potraviny, textil do koupelny a ložnice nebo oblečení.

Nejaktuálnějším krokem k naplňování tohoto cíle je uzavření exkluzivní dlouhodobé spolupráce v oblasti maloobchodu s Nadací Terezy Maxové. Od poloviny listopadu tak mohou zákazníci ve všech prodejnách řetězce Interspar zakoupením výrobků exkluzivní řady označené logem červeného srdce přispět na speciálně založené konto SPAR FOND Nadace Terezy Maxové. Z něj pak je výtěžek přerozdělován dle statutu a poslání nadace znevýhodněným dětem.

Další významnou osobností, která již v dubnu letošního roku spojila svou tvář s výrobky řetězce Interspar, je český atlet Roman Šebrle. Pod jeho patronací se v létě uskutečnila úspěšná kampaň „Čerstvý desetiboj s Romanem Šebrlem“. Na velký úspěch první kampaně tak navázala kampaň další „Interspar za čerstvost“, která byla taktéž zaměřená na čerstvost a vysokou kvalitu prodávaných produktů.

Roman Šebrle se navíc objeví ve vánoční kampani Intersparu nazvané „Andělské Vánoce“, která startuje v 47. týdnu a pro kterou byla nafocena originální série fotografií. Kromě ní připravil Interspar na letošní Vánoce celou řadu zajímavých nabídek a akcí, jako jsou skvělé cenové nabídky zboží a vánoční katalogy. Již 1. prosince odstartuje akce „Adventní kalendář“, v rámci které bude na všech prodejnách umístěn velký adventní kalendář, u kterého se každý den v průběhu adventu tedy až do 24.12., otevře jedno okénko. Za ním se bude ukrývat jeden produkt, který v den otevření bude pro zákazníky k dostání za zvýhodněnou cenu. Speciální akce je připravena rovněž na 5. prosinec, kdy se zákazníci ve všech prodejnách obchodního řetězce mohou potkat s Mikulášem, andělem a čertem a očekávat mnoho dalších překvapení.

Nejenom dárky, ale i potraviny jsou v předvánočním čase vysoce požadovaným sortimentem. Zájem o čerstvé a kvalitní potraviny za příznivou cenu dokládá i poptávka zákazníků po řadě biopotravin Spar Natur*pur. „Celkově nyní obsahuje naše biořada Spar Natur*pur více než 100 produktů, jejichž množství se bude neustále rozšiřovat. Rádi bychom tak každý měsíc uváděli na trh nové biovýrobky. Avšak vždy se snažíme tento sortiment doplňovat s ohledem na preference zákazníka,“ řekl ředitel pro marketing a nákup Johannes Holzleitner. První vlna biopotravin Spar Natur*pur byla na trh uvedena v listopadu loňského roku a obsahovala zejména mléčné výrobky, pečivo a také ovoce a zeleninu. Svého prvního rozšíření se biořada dočkala v březnu letošního roku, a to o takové potraviny jako jsou těstoviny, rýži, olivové oleje, olej z dýňových semínek, ocet balsamico, uzeniny, ovocné a zeleninové džusy, kompletní müssli sortiment, sojové nápoje a další druhy potravin. V letních měsících trh obohatila vanilková bio zmrzlina a zatím poslední novinkou z řad biopotravin Spar Natur*pur se v říjnu staly bio čaje.

Kromě vlastních značek potravin byla v prodejnách Interspar v červnu letošního roku představena značka Rubin, která zákazníkům nabízí zboží nadstandardní kvality do ložnice a koupelny za senzačně nízké ceny. Opomenout nelze ani vlastní textilní značku Pascarel, která se letos v říjnu dočkala svého výrazného rozšíření o komfortní řadu Pascarel DE LUXE. Široký sortiment nové řady obsahuje nejen pánské a dámské spodní prádlo, ale také ponožky a punčochové kalhoty. Řada Pascarel DE LUXE nyní obsahuje více než 40 výrobků nadstandardní kvality za velmi příznivé ceny.

Především pak pro děti je určen nový maskot dětského marketingu – drak Ingo, který se v prodejnách Intersparu objevil poprvé v říjnu tohoto roku. S maskotem se mohou děti potkávat především v restauracích Interspar, a to prostřednictvím dětského menu Ingo, jehož součástí je vždy dárek ze stejnojmenné kolekce. Pro děti bude také v restauracích Interspar brzy připraven Ingo koutek. S dráčkem bude spojena i nová vlastní kolekce určená pro nejmladší zákazníky a Ingo nebude chybět ani v nově otevíraných prodejnách, kde bude dětem rozdávat různé dárky, stejně jako tomu bylo i poslední říjnový den v Třebíči.

Vydáno: 20. 11. 2007 15:18
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: ARISTON PR (ověřený zdroj [?])