V Kuřimi se sejdou odborníci na fleet management z celé republiky | Tiskovky.info

V Kuřimi se sejdou odborníci na fleet management z celé republiky

Brno – Ve středu 15. května se v Kuřimi koná jubilejní desáté celostátní setkání profesionálů, kteří se věnují správě firemních autoparků. Dopolední program bude věnován odborným přednáškám na aktuální témata fleet managementu, na odpoledne je naplánováno testování sto dvaceti osobních i užitkových automobilů, prohlídky vozů a konzultace.

Setkání profesionálů nazvané Webdispečink Den s Fleetem se poprvé uskutečnilo v roce 2007. V posledních letech se ustálilo na pravidelné periodě – dvakrát do roka, vždy na jaře a na podzim. „Webdispečink Den s Fleetem je stále více populárnější a firmy o něj projevují stále větší zájem. Odborný charakter setkání a prezentací odlehčuje zábavný program. Navíc právě v Kuřimi bude první testovací den volební komise pro Firemní auto roku 2013,“ popisuje Tomáš Hoplíček z firmy HI Software Development, která vyvíjí systém pro správu a řízení autoparků Webdispečink.

Přehled automobilových značek, jejichž vozy budou testovány: Citroen, Fiat, Ford, Hyundai, Iveco, Jaguar / Land Rover, Kia, Mazda, Mercedes, Opel / Chevrolet, Peugot, Renault/Dacia, Seat, Subaru, Škoda, Toyota / Lexus, Volkswagen, Volvo

Tomáš Zdechovský
Jednatel
info@commservis.com

Vydáno: 14. 5. 2013 8:13
Kategorie: Auto-moto
Název zdroje: Agentura Commservis.com (ověřený zdroj [?])
Komunikační a public relations agentura specializující se manažerské vzdělávání, public relations, krizovou komunikaci a mediální obhajoby, politickou komunikaci, outdoor/teambuilding, tvorbu marketing strategií, image, výzkumy a analýzy. Jazykové kurzy pro firmy, instituce a manažery: angličtina, němčina, italština, francouzština, španělština ve třech úrovních pokročilosti.