Úspěšná soutěž pro cestující MHD pokračuje | Tiskovky.info

Úspěšná soutěž pro cestující MHD pokračuje

Česká republika – 1. listopadu bylo ve vybraných městech zahájeno nové kolo oblíbené soutěže pro cestující městské hromadné dopravy. Stejně jako v létě hrají soutěžící o atraktivní ceny v krajských městech, kde společnost Bus TV soutěž vysílá. Od začátku listopadu soutěž probíhá v Pardubicích, Liberci a Hradci Králové, 15. listopadu se připojila i Olomouc. Další kolo soutěže je v těchto městech plánováno od 1. prosince.

„Pro pokračování soutěže jsme se rozhodli na základě velmi pozitivních ohlasů na velkou prázdninovou soutěž. Těší nás, že si soutěž získala mezi cestujícími tak velkou oblibu a dokáže jim zpříjemnit dobu cestování městskou hromadnou dopravou,“ říká jednatel společnosti Bus TV Richard Prajsler.
K popularitě soutěže přispěla i velká pravděpodobnost výhry. V prvním kole vyhrávala každá pátá správná odpověď, ve druhém kole od 15. listopadu dokonce každá třetí. Oproti předchozímu průběhu soutěže se soutěžící mohou těšit na zajímavé výhry přímo v okolí jejich bydliště. Atraktivní ceny zajišťují partneři soutěže a vzájemnou spolupráci si všechny zúčastněné strany velmi pochvalují.

Společnost Bus TV navázala spolupráci s dTestem
Od dubna letošního roku Bus TV vysílá rubriky ve spolupráci s časopisem dTest. Témata se mění každé dva týdny a jsou velice různorodá. V minulosti se cestující dozvěděli například kde reklamovat zboží, když obchod změnil provozovatele, na co si dát pozor u online seznamek, jak bezpečně nakupovat přes internet, nebo jaká nebezpečí mohou plynout z výhodných nabídek podomních prodejců.
„Informace vysílané ve vozidlech MHD jsou určitě užitečné, inspirativní a cestujícím podávané zajímavou a srozumitelnou formou,“ uvádí mladá žena z Hradce Králové, která hromadnou dopravu využívá téměř denně. „Dokonce se již stalo, že se vysílaný spot přímo týkal situace, kterou jsem aktuálně potřebovala vyřešit, načerpala jsem z něj inspiraci,“ dodává žena s úsměvem.

Od 1. prosince se cestující mohou těšit na nové kolo soutěže, která bude probíhat v Pardubicích, Liberci, Olomouci a Hradci Králové. Bus TV v tomto předvánočním kole oblíbené soutěže pokračuje ve spolupráci se společností dTest a soutěžící budou hrát právě o předplatné časopisu dTest v hodnotě 850 Kč.

Radka Kšicová
info@commservis.com

Vydáno: 1. 12. 2014 10:28
Kategorie: Zábava
Název zdroje: Agentura Commservis.com (ověřený zdroj [?])
Komunikační a public relations agentura specializující se manažerské vzdělávání, public relations, krizovou komunikaci a mediální obhajoby, politickou komunikaci, outdoor/teambuilding, tvorbu marketing strategií, image, výzkumy a analýzy. Jazykové kurzy pro firmy, instituce a manažery: angličtina, němčina, italština, francouzština, španělština ve třech úrovních pokročilosti.