Unikátní výstava KOVOZOO v obchodním centru Olympia Teplice | Tiskovky.info

Unikátní výstava KOVOZOO v obchodním centru Olympia Teplice

Přijďte do OC Olympia Teplice shlédnout netradiční výstavu zvířat vytvořených ze starého kovového šrotu. Do jedinečného projektu KOVOZOO se může zapojit každý návštěvník obchodního centra a zúčastnit se tak soutěže o 100 000 Kč.

Unikátní výstava KOVOZOO v obchodním centru Olympia Teplice

Přijďte do OC Olympia Teplice shlédnout netradiční výstavu zvířat vytvořených

V klasické ZOO byl téměř každý. Kdo ale navštíví od 5. 1. 2012 obchodní centrum Olympia Teplice, uvidí originální ZOO – KOVOZOO plnou kovových zvířat. Tato zvířata totiž vznikla za pomoci šikovných rukou ze zbytků kovového šrotu. Zákazníci obchodního centra se mohou těšit nejen na zajímavou podívanou, ale zároveň mají možnost vytvořit vlastní kovové zvířátko a zasoutěžit si tak o ceny za více než 100 000 Kč.

Navštivte se svými blízkými OC Olympia Teplice a nechte se překvapit originálními kovovými zvířaty!

Výstava unikátních obyvatel KOVOZOO se koná v obchodním centru Olympia Teplice
od 5. 1. do 5. 2. 2012 a je pro všechny návštěvníky zdarma.

Více informací naleznete na: http://www.olympia-tp.cz/akce-a-novinky/kovozoo.html

Základní informace o obchodním centru Olympia Teplice:
Obchodní centrum Olympia Teplice bylo otevřeno v roce 2002 a v roce 2008 rozšířeno o novou obchodní pasáž. Na celková ploše 37 500 m² nabízí svým zákazníkům téměř 80 obchodů a služeb (hypermarket, móda, obuv, sportovní móda a vybavení, drogerie, parfumerie, kůže a doplňky, klenoty a bižuterie, služby v oboru kosmetiky, kadeřnictví, oční optika, cestovní kancelář, lékárna a doplňky zdravé výživy, vybavení interiérů, nábytek, elektro, kavárny, italská restaurace, rychlé občerstvení, specializované prodejny s knihami, květinářství, dětský koutek). K obchodnímu centru patří i čerpací stanice a mycí linka. Pravidelně se zde konají doprovodné zábavní programy, vystoupení a módní přehlídky.

O Czech Property Investments, a.s. (CPI Group)
CPI Group se na českém a slovenském realitním trhu pohybuje od roku 1991 a patří mezi přední domácí investory a developery. Své investiční aktivity rozvíjí skupina v oblasti rezidenčních nemovitostí, kancelářských objektů, obchodních areálů, hotelů a logistických center. CPI Group je dnes s 12 600 byty druhým největším poskytovatelem nájemního bydlení v ČR. Skupina dále vlastní a spravuje stovky tisíc m2 obchodních ploch, přes 60 000 m2 nových kancelářských ploch, 17 hotelů se 7 500 lůžky a více jak 300 ha ploch určených pro průmyslovou výstavbu a skladování. Více informací o CPI Group naleznete na www.cpi.cz.

Pro další informace kontaktujte:

CPI Group
Michaela Winklerová
tel.: + 420 281 082 0270
e-mail: m.winklerova@cpi.cz
www.cpi.cz

DTZ
Lucie Kittlová
e-mail: lucie.kittlova@dtz.com

Crest Communications a.s.
Andrea Pitronová
tel.: + 420 222 927 111